Windows XP Professional+Sp3+Türkçe

önemli değil sp3 lü xp ile service pack kurma çilesinden kurtulduk şükürler olsun...

teşekkürler krdeş hemen indiriyorum....

az sağına soluna bişiyler sıkıştırsaydın aga be böule tatsız tuzsuz bişi olmuşş.. insanın indiresi bilem gelmiyor valla..

ne gibi birşey sıkıştırmak tuzlu video koyaydımda tuzlu mu olsaydı ister misin oğuz sen sanki benim konularımı baltalamaya çalışıyorsun gibi geldi bana çünkü başka konulara da sallamışsın ayıp ediyorsun

ellerine sağlık kardeşim hemen indirmeye başladım. şu an kullandığım windowsum hata verip duruyor zaten. Allah razı olsun kardeşim

47YK2-D8R6C-BPQBY-F4R3R-TVBTH bu doğru dimi yarıda kalmayalım da kardeş :D

ezberimden yazdım diyorum ayıpsın yanlış olur mu hiç

Bu başlığı 5-6 saat önce gördüm. Merak edip linkleriindirdim. Cdye yazdırdım. Cdyi denemek için format attım. Şu anda bu cd ile formatladığım bilgisayardan yazıyorum.
Cd orjinal. bütün güncellemeleri yaptım, sorun çıkmadı.
Kurulum esnasında key istemedi. Sadece formatlayacağım alanı seçtim.
indirmek isteyenler hiç şüphe duymasın cd sağlam ve orjinal.

Paylaşımda bulunan arkadaşa çook teşekkür edeyorum.

kardeşim emeğine sağlık...ama ben bu rarları yükledikten sonra cdsini nasıl oluşturacağım format atmak için acil format atmam lazım windows kafayı yedi çünkü ve sp3 istiyordum... yardım edersen sevinirm

Arkadaşım, tüm linlkeri bir dosyada topladıktan sonra birinin üzerinde sağ tıkla ve 'buraya çırt' ı seç. Oluşan yeni klasörün içindeki cd resmi olan dosyaya tıkladığında eğer nero yüklüyse cdye yazdırmak için nero çalışmaya başlar. Yazdırdıktan sonra format atabilirsin artık.
Ben denedim oldu. Şu anki sistemimi bu cd ile yükledim.

nehcivann dostum önce teşekkürün için sağol önemli değil arkadaşa yardımcı olduğun içinde ben teşekkür ederim iyi bayranlar

ben çalıştıramadım kardeşim kusura bakma ama elimde bi tane bozuk XP cdsi var BIOS dan cdromu seçiyorum başlatıyorum makinayı başlıyor gayet güzel ama senin bu gönderdiğin işletim sistemi başlangıçta kurmk için bir tuşa basın yazısı gelmiyor cd den boot yapmıyor windos açılıyor bi el atsan iyi olacak bye

dostum sen image dosyasını yazmamışsın direk dosyaların tamamını açıp yazmışsın bunu da xp yemez tabii ki de bu gelen rar ları açınca içinden şöyle bi 655 mb lik tek bi dosya çıkacak onu nero veya clone cd gibi bi programla image dosyasından yaz diyerek yazdır sonra windows altında yazdığın cd yi tak pc ye o zaman xp autorun kur die bişe gelirse tamamdır boot da görür yoksa var bişeler artık ama bunu 171 kişi indirmiş sağlam yani xp dikkatli yap işlemleri veya msn i ekle orada anlatiim sana [email protected]

teşekkürler dostum emeğine sağlık

serhat çok teşekkür ederim indirmiştim kurdum sorun çıkmadı bayramda oyunsuz kalmadım sayende sp3 de inci gibi duruyor çook teşekkür ederim bayramında mübarek olsun bu arada

Geri