www.youtubegiris.com yalanı !! SAKIN KANMAYIN !!

Değerliii bilgiler için sağoll..

yaa off...
yemişim trojanı..
bilgsyar sapıttıı...
giriş sitesi flan deişti...
istila etti bilgsayrı ya...

nasıl kurtulcam bundan şimdii
yardım lütfennn...

yaa off...
yemişim trojanı..
bilgsyar sapıttıı...
giriş sitesi flan deişti...
istila etti bilgsayrı ya...

nasıl kurtulcam bundan şimdii
yardım lütfennn...

o kadar istila edecek bir virüs değil ki bu ama.. sen sanırım başka bir malware yemişsin..

kaspersky gibi bir antivirüsle ve adaware gibi bir spy temizleyici ile makinanı tarat..

o kadar istila edecek bir virüs değil ki bu ama.. sen sanırım başka bir malware yemişsin..

kaspersky gibi bir antivirüsle ve adaware gibi bir spy temizleyici ile makinanı tarat..

yok walla bu script..gözkyr...kaldr dyrum program ekle kaldrdan kaldrmyr...sağ alt köşede windowstan alıntı bi simgesi warr...bedava 250 kontr yükle dye arada çıkyr...bide exploreri açtıımda flycell'li bi site çıkyr anasayfada...deiştryrum...deişyor sora geri gelyr...:(

bu ne yaa..:saskin

Ellerine sağlık dostum bu açıklaman sayesinde bizlerde öğrenmiş olduk bu tarz şeyleri yüklemeyeceğimizi...

yok walla bu script..gözkyr...kaldr dyrum program ekle kaldrdan kaldrmyr...sağ alt köşede windowstan alıntı bi simgesi warr...bedava 250 kontr yükle dye arada çıkyr...bide exploreri açtıımda flycell'li bi site çıkyr anasayfada...deiştryrum...deişyor sora geri gelyr...:(

açılış sayfanı düzeltmek için BURAYA bak

dediğim gibi, temizlemen gerekecek makinanı.. spybot, adware programlarını forumda aratıp yükle derim ben..

ya spyware doctoru kurdum olmadı...
spybotu kurdum olmadı e bide avast war zatn ...
ya nasıl gidcek bu ya... :(
yardım bklyrumm

Geri