www.youtubegiris.com yalanı !! SAKIN KANMAYIN !!

bilgilendirme için teşekkürler

tşkrlr bilgilendirdiğin için eyv.

dşkkat etmek lazım illede youtube ye girecekseniz programa gerek yok. vtunnel coma girin oradan bağlanıyor youtuba

uyarı için sağolun.daha önce işyerimden bununla internete girebiliyordum.fakat şimdi filtre yi değiştirdiler.int e girmek istediğimizde int bağlantısı olmadğını anlatan bir ikaz alıyoruz.şu işe de bir el atıverseniz sevineceğiz.

arkadaşlar haklısınız ama şimdi reklam yapmış gibi olmayayım ama bu site youtbeyi açıyor sorunsuz
www.vtunnle.com

pardon arkadaşlar linli yanlış vermişim çookkk özürrr
www.vtunnel.com a girin orda gmail yazan teri silip youtube yazın hemen giriyo hadi ii seyirler

teşekkurler..........

Arkadaş haklı gerçekten ben şu an pc ye yeni format attım ultra surf ü yüklediğimden beri bilgisiyara 5 dk de bir res atıo ayıp ya.

arkadaşlar şuanda çalışan bi dns varmı 4221 4222 çalışmıyor youtube da

senın gorusune aynen katılıyorum cunkı aynı sey benım basıma da geldı :D

FORMAT ATMANIZA GEREK YOKKKK...

Arkadaşlar aynı virüs banada bulaştı 2 gündür uğraşıyorum kendi çabalarımla anca silebildim ..hiç bir antivirüs silmiyo bu lanet şeyi ben kaspersky kullanıyorum uzman bi kullanıcıyımdır ilk defa virüs yiyorum.uzun zamandır.yapanı cidden takdir etmekle birlikte küfürleri saydırdım...ben nasıl böle bi salklık yapıp bu dosyayı indirdim hala anlamış değilim ...

Çözümü çok basit önce başlatda çalıştıra giriyosunuz eng ise wındowsun dili run a giriyosunuz boşluğa msconfig yazıp enter liyoruz karşımıza bi kontrol paneli geliyo burdaki en son sekmede bulunan başlat kısmına geliyoruz ve başlatda çalıştırılan programların içinde svcservice nin işaretini kaldırıyoruz ve sağ tarafta saatin yanında çıkan windoes logolu simge kalkmış oluyo bu programın çalışmaması için yapılan bi işlemdi...programı arattırırp pc den sildiğiniz zaman riskide ortdan kaldırmış olursunuz hadi geçmiş olsun... Program C:\WINDOWS\system32\u.exe den de çalışabiliyo bilginiz olsun...
sevgili arkadaslar simdi size hayat kurtarıcı işlemleri söyleyecegim . önce yukarda arkadasımızın dedigi şekilde dosyanın calısır durumunu sonlandırmamız gerekiyor ve daha sonra bu dosyayı silmek gerekli . aşagıdaki linkten unlock adlı programı indirin.kurduktan sonra C:/windows/system32/svcservice.exe <<<<<<<<<<<<< işte bu dosyaya sag tıkklayın unlock secenegine basın we dosyayı sil işaretleyin program kalanını kendisi halleder. bi tşkkür yter aynı virüs ü 3 kez yedim 3. de de bu yöntemle halleddim..

http://www.inndir.com/Unlocker-33799i.html

TEŞEKKÜRLER

UPLOAD-TEAM-ZEL-ALIMA-03.gif

Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim ...​

sevgili arkadaslar simdi size hayat kurtarıcı işlemleri söyleyecegim . önce yukarda arkadasımızın dedigi şekilde dosyanın calısır durumunu sonlandırmamız gerekiyor ve daha sonra bu dosyayı silmek gerekli . aşagıdaki linkten unlock adlı programı indirin.kurduktan sonra C:/windows/system32/svcservice.exe <<<<<<<<<<<<< işte bu dosyaya sag tıkklayın unlock secenegine basın we dosyayı sil işaretleyin program kalanını kendisi halleder. bi tşkkür yter aynı virüs ü 3 kez yedim 3. de de bu yöntemle halleddim..

http://www.inndir.com/Unlocker-33799i.html

divx_man ve emre936'ya teşekkürler. youtebogirişyöntemi veya bedava sms gibi link gönderen ve internet açılış sayfasını değiştiren keneden nihayet kurtuldum.

Geri