www.youtubegiris.com yalanı !! SAKIN KANMAYIN !!

e dieyim arkadasım sende aynı programı vermissin hic bir değişiklikte yok

bir arkadaşımız yardım bölümüne bu siteyi vermiş..

sitedeki programı yüklüyorsunuz, iyi güzel, ie'den youtube açılıyor,

program açık olduğunda rahatça videoloarınızı izliyorsunuz..

yalnız programın içyüzünde makinanıza bir trojan yükleniyor,

kaspersky'ın dediğine göre Backdoor.Win32.mIRC-based adında:)

yani mirc tabanlı bi script trojan olsa gerek.. regedit'e mirc kodları atıyor çünkü..

aslında UltraSurf programı göstermelik olarak kullanılmış,

bununla youtube'a giriş sağlanıyor,

arkada ise makinanınız her açılışında trojan çalıştırılıyor..

sanırım yeni bir site,

forumumuzun en uğrak bölümü de burası olduğu için buradan bu kandırma siteyi anlatmak istedim..

yakında site de yayılacaktır, aman dikkat edelim..

kimengellemis.com tarzı fake bir site olduğunu unutmayalım,

adının geçtiği yerde de hatırlatalım;)

EDIT: bu sitede verilen UltraSurf programının temiz versiyonunu BURADAN indirebilirsiniz..

Programı açın, bir ie sayfası gelecek, çince yazılar fln.. ie üzerinden youtube'a girin

program birkaç antivirüs tarafından zararlı yazılım olarak algılanıyor ama makinanızda herhangi bir sıkıntı yaratmayacaktır, malware olarak görünüyor.. arada birkaç reklam penceresi açılıyor program açıkken, başka bir zararı yoktur, güvenle kullanabilirsiniz;)

saygılar...

e dieyim arkadasım sende aynı programı vermissin hic bir değişiklikte yok

daha ilk mesajında kimseyi tanıyıp etmeden suçlamada bulunma istersen..

evt, aynı programı verdim.. ama senin o siteden yüklediğin içinde bilgisayarına bulaşan birsürü zırva var, benim verdiğim 100kblik ufak programda bunlar var mı bi bak bakalım?..

eyvallah sağolasın allahtan kasper var he

süper bir anlatım ve yardım usta.. gerçekten takdir edilesi bir tavır... yapan arkadaşta bilmeden yapmıştır eminim ama bizim önce her şeye atlama -özellikle karşı cinsle ilgili- huyundan vazgeçmemiz gerekiyor galiba..

FORMAT ATMANIZA GEREK YOKKKK...

Arkadaşlar aynı virüs banada bulaştı 2 gündür uğraşıyorum kendi çabalarımla anca silebildim ..hiç bir antivirüs silmiyo bu lanet şeyi ben kaspersky kullanıyorum uzman bi kullanıcıyımdır ilk defa virüs yiyorum.uzun zamandır.yapanı cidden takdir etmekle birlikte küfürleri saydırdım...ben nasıl böle bi salklık yapıp bu dosyayı indirdim hala anlamış değilim ...

Çözümü çok basit önce başlatda çalıştıra giriyosunuz eng ise wındowsun dili run a giriyosunuz boşluğa msconfig yazıp enter liyoruz karşımıza bi kontrol paneli geliyo burdaki en son sekmede bulunan başlat kısmına geliyoruz ve başlatda çalıştırılan programların içinde svcservice nin işaretini kaldırıyoruz ve sağ tarafta saatin yanında çıkan windoes logolu simge kalkmış oluyo bu programın çalışmaması için yapılan bi işlemdi...programı arattırırp pc den sildiğiniz zaman riskide ortdan kaldırmış olursunuz hadi geçmiş olsun... Program C:\WINDOWS\system32\u.exe den de çalışabiliyo bilginiz olsun...

Knka Ben yüklemiştim ama Net kesildi msn felan baglanmadı bilgisayar yeniden baslattıkta sonra ancak sistemi geri yükleyerek kurtuldum...

konu tekrar güncelliğini kazandı, youtube yine engellendi..

ya kimengellemiş.com kadar saçma bişi var mı internet tarihinde bi hatun ekliyo sizi resim taş gibi kimsin nesin diyosun sonra da ay sen kimsin ben seni engellerim bak bilmem ne dio sende siteye girince aa diosun bak burda bşi var dur yazıyım da kim engellemiş göriyim :) ya sakın ha sakın yapmayın şöle şeler ya beni aynı isimle 3 defa eklediler 3 ü de aynı siteye yönlendirdiler:D

banada aynısı yapıldı ama senın kardeşin yermi hemen sildim :D

nete bağlandığımız anda zaten ne olursa olsun güvenlik bakımından birileri bizi gözetliyo bi dünya program kurulu pc lerimizde antivirüsler bile pc lerimize girmelerini sağlar antivirüs şirketlerinin.

BiLgi için te$ekkürLer TuRK_HaRD

konu tekrardan sabite alınırsa memnun olurum..

youtube'a girmek konusunda oldukça fazla soru geliyor çünkü..

Geri