Yapmaaaa beeeee hocaa, Büyük konuşma bee Hocaaaa....Allahın adı anılıp sonrada kurban kesilip açılan genelevleri hayırmı getiriyor?????
Yapmaaaa beeeee hocaa, Büyük konuşma bee Hocaaaa....Allahın adı anılıp sonrada kurban kesilip açılan genelevleri hayırmı getiriyor?????
O zaman her pisliğe/menfeate/provakasyona Allahı Karıştırmamak lazımmış demiii biraz Laik olmak lazımmış demiiiii
Sayın Trafoooooooo:
Besmele ile ve Kurban keserek genelev açan görmedim.
açan varsa da kendi evini açıyordur.
bir kaç örnek göster. İsbat et. Besmele ve kurban keserek genelev açanları.
yoksa yalancısın,
O zaman her pisliğe/menfeate/provakasyona Allahı Karıştırmamak lazımmış demiii biraz Laik olmak lazımmış demiiiii
Yaaa bu öğretiler bize cemaat tarafından angaje ediliyordu, çocukluğum cemaatların içinde geçti fetulah hocanın timurtaş hocanın bir sürü kasedini dinliyorduk ordan biliyorum bende onların yalancısıyım.
Ama senin için kısa bir araştırma yaptım bak bakalım belkide beğenirsin...
''...... kerhane açılışında tekbir getirmek neden laikliğe aykırı olmuyor?....'' devamı bu linkte KERHANE AÇMAK NE ZAMAN IBADET OLMUSTUR
Madem bu yönde bir hassasiyet gösterdin bende aydınlatıcı olmak adına bu mevzuyu derinlemesine araştıracağım, net bir şeyler bulursam emin ol konusunu en kısa zaman zarfında açarım...
Sayın Trafoooooooo,
1- ben cemaatin içini senin kadar bilmem, içlerinde kalmadım, uzaktan grdüğüm kadar.
ama sen cemaatlerin içerisinde kalmışsın tabi kendi deyimin, kalmışsın da ordan birşeyler almak için değil, sanki casus gibi yada başkalarına çalışan bir ajan gibi kalmışsın.
2- Bu eklediğin yazı kimin bilmiyorum, ama adam kinayeli konuşmuş. yazıyı iyice irdelemeni isterim.
3- Allah aşkına bırak ya şu işleri, dini sorgulamak senin gibilere düşmez ya.
Bir kerede Şöyle insanlara faydalı olacağın bilgilendireceğin güzel bir makale yazda faydalanalım.
Tayyip tamamen şov amaçlı böyle konuşmalar yapıyor Acaba beş vakit namazını kılıyormudur Sırf meraktan soruyorum Hani her işe Allahın adıyla başlıyorya, aklındada her an Allah varmı o bakımdan Yoksa tamamen görüntü vermek içinmi böyle konuşuyor