Yardım Köşesi

ingilizce ögrenmeye başladıgım günden beri şu telafuz denen olayı çömedim gitti yaaaaaaaaaaa......... tam çözdügümü zannettigim anda bu kezde türkçeyi unutuverdim............hatta çok iyi türkçe konuşurken şimdi bazı kelimeli yutar oldum.................
lütfen biri bana yardımcı olsun ........ :)

merhaba benım okudugum bolum 100 de 100 ıng ve bızım bolumde ozellıkle cevırının onemlı oldugunu bılıyorum bunu nasıl asabılırım ve br sey daha sorcaktım kelıme bılgısı kelıme ezberlemenın kısa yolu varmıdır saygılarımla:)

ıyı gunler

arkadsım benım fıkrım devamlı ıngılızce sarkı dınlemen yolunda o zaman kulagın alısır ve artık kendı kendıne kelımelerı telafuza baslarsın emın ol kı cok faydalı olcak

gorusmek uzere saygılarımla

slm

(Slm kolay gelsin arkadaşın bu metnin çevirisini yaparsanız çok memnun olurum ii günler)
Dear Seller, Am Mr Mike John from USA. I am the Research Manager of an Institute of Tropical Agriculture.I went through your Advert on SAHIBINDEN and we really want to purchase this Item of yours for our member that re ntly travelled to abroad for a Research Project in the West African as a GIFT. Also,Let me know the pre t conditions of this Item and we will offer you (€700 EUR) and for the payment and shipping of this and we want the shipment through UPS COURIER SERVICE . Lastly,for the payment pro sses, (Bank to Bank Transfer) you will d to d your full name and your bank detail information for the transfer of the money into your bank account . Pls get to me quickly with your information for the payment and we can also talk on my Msn Mes ger I.D is ([email protected]) or mail me to ([email protected]) Thanks Mr Mike John.

ingilizce zor iştir ama zorluklar insanlar içindir arkadasım eger gercekten öğrenmek istiyorsan her zaman yardım edebilirim ben 11 aydır uğrasıyorum ve sonderce mutluyum yabancı di öğrenmek çok güzel bir şey

kameraman74' Alıntı:
(Slm kolay gelsin arkadaşın bu metnin çevirisini yaparsanız çok memnun olurum ii günler)
Dear Seller, Am Mr Mike John from USA. I am the Research Manager of an Institute of Tropical Agriculture.I went through your Advert on SAHIBINDEN and we really want to purchase this Item of yours for our member that re ntly travelled to abroad for a Research Project in the West African as a GIFT. Also,Let me know the pre t conditions of this Item and we will offer you (€700 EUR) and for the payment and shipping of this and we want the shipment through UPS COURIER SERVICE . Lastly,for the payment pro sses, (Bank to Bank Transfer) you will d to d your full name and your bank detail information for the transfer of the money into your bank account . Pls get to me quickly with your information for the payment and we can also talk on my Msn Mes ger I.D is ([email protected]) or mail me to ([email protected]) Thanks Mr Mike John.

merhaba dostum.. bu mektubun hemen hemen cevirisi soyle bisey:

"Selam.. Ben Amerikadan Mr Mike John, 'Tropical Agriculture Institution'inda arastirma muduruyum.. 'SAHIBINDEN'de urununun reklamini gorduk ve bu urunu satin almak istiyoruz.. Satin almak istememizin sebebide $u.. bi i$ arkadasimiz Afrikaya gitmekle gorevlendirildi ve ona bu urunu hediye etmek istiyoruz.. Bu urun hakkinda biraz daha bilgi edinmek istiyoruz ve size €700 EUR teklif etmeye haziriz.. ve bunun haricinde posta parasinida karsilamaya haziriz.. UPS COURIER SERVICE (kurye $irketi) araciligiyla urunu temin etmeyi tercih ederiz.. Son olarak bize Isim, Soyisim ve Banka hesap numarasi verinki banka hesabiniza gereken miktari oduyelim.. Lutfen gereken bilgilendirmelerle birlikte benimle bir an once kontak kurun.. Bana MSN Messenger araciligiyla ([email protected]) veya email araciligiyla ([email protected]) ula$abilirsiniz.. Saygilarla Mr Mike John"

Buyur Dostum umarim i$ini gorur.. :)

Bu şahsa istediği bilgileri vermeyin, zira herkese aynı emaili atıyor ve ozel bilgileri istiyor.
kameraman74' Alıntı:

http://www.ciao.fr/Ebay_fr__Avis_927720

Bu adreste de bir kişiyi dolandırma girişiminin hikayesi var, sayfa fransızca.

la regina' Alıntı:
gohan hiç boş durmuyosun walla :)

vallaha regina artik eskisi gibi giremiyom hackhelle maalesef.. nete fazla giremiyom calismaktqan falan.. o yuzden girdigim zxamanda bi katkimiz olsun diyom yani sonucta.. :)

fiillerın ıkıncı ucuncu hallerı war yaa hanı yaa onları kullanmadan cumle kursak ne olurkı mesela kısa bı ornekle acıklayım

i am thinking : ben dusunuyorum

i was thought : ben dusundum

oluyoya hanı dıyorumkı bende

i was thought yazmasakda i was think aynı anlama gelırmıı yanı ıllakı hangı zamanda cumlu kuruyosak o zamanın fıılınımı kullanmalıyız yoksa cumle sacma bıseymı olur

bunu neden soruyorum ben ıngılızceye yenı basladım kelıme ezberlıyorum fııllerın butun hallerını ezberlemek zoer oluyo bı tanesını kullansam ne olurkı tessekkurler yardım ıcın en buyuk hackhell ve uyelerı

yaww ne dıye bu konuyuu sabıtledınız anlamıorum ben sıkayetcıyım sahsen bı sey yazdık ıkı gun oldu hala cvb alamadık ben cvbımı buldum abıcım saolun

levinskyd' Alıntı:
Bu şahsa istediği bilgileri vermeyin, zira herkese aynı emaili atıyor ve ozel bilgileri istiyor.

http://www.ciao.fr/Ebay_fr__Avis_927720

Bu adreste de bir kişiyi dolandırma girişiminin hikayesi var, sayfa fransızca.

Levinskyd,

Daha ilk mesjinda cok yararli bir is yaptin bence. Cünkü bu tür dolandiricilik Alamnya'da da cok ragbette. Arkadaslari uyarman faydali olmus.

onurcanonur' Alıntı:
yaww ne dıye bu konuyuu sabıtledınız anlamıorum ben sıkayetcıyım sahsen bı sey yazdık ıkı gun oldu hala cvb alamadık ben cvbımı buldum abıcım saolun
buı konuyu açan ark uzun suredir kayıplarda bole devam ederse konu sabitlikten cıkacak...

ah be altayagan yok oldun ortaliklardan ne guzelde isliyodu bu baslik vallaha ilk zamanlar.. neyse arkadaslar yardima ihtiyaciniz olursa siz gene sorun bu baslik altindsa biz elimizden geldigince yardimci olmaya calisairiz.. ;)

arkadaşım sen neyi sabitlikten kaldırıyon :) Yaw geldim sonunda işte bu arada amma dedikodum yapılmış bea :p Şaka maka kusura bakmayın arkadaşlar bitirme tezi falan bi ara komaya girdim neyseki hallettik. Kaldığımız yerden dewam ediyoruz ;)

varmı kardeşim bende geldim :p bu arada altayagan hoşgeldin tekrar öyle kaybolma bak dedikodular çıkıyo :) gohan gerçektende öyleydi ya ilk zamanlar acayip işliyordu sohbet süperdi valla..Olsun devam edelim hadi =)

gozlerim yasardi :p kadro tamamlandi yeniden arkadaslar.. heyyt be kim tutar bizi.. hadi bakalim.. hepimize kolay gelsin... :)

bu arada altayagan aramiza tekrar hosgeldin :)

Günaydin,nedense Oxford Yayinlarini Satin Almak çok Zor.balikesir'deyim Kizim Lise 1 Nci Sinifta Ve New Headway Video Kitabini Işliyorlar.yayin Oxfort Yayini Ve Balikesir Bayisi Dökümanlari Tek Tek Vermiyor.prensip Karariymiş.bu Arada çocuk Derslerden Geri Kaliyor.bende Bu Siteyi Gördüm Ve üye Oldum.iyi Ki üye Olmuşum.çünkü Paylaşmasini Seven Kişilerin Toplandiği Bir Site . New Headway Video Elementry Ve Pre-intermediate Kitaplarina Ait Elinizde Cd ' Ler Varmi?paylaşmasini Seven Tekelciliği Sevmeyen Kişilere Teşekkürler

Geri