Yonja.Com Arkadaşlık Sitesi Full [PHP & MYSQL]

evet lınk olmuş tekrar upload eden bırısı olursa cok güzel olur Saygılarımla

arkadaşım ben kurdum anasayfa haberler felan gösterdi hiçbir hatamesajı yoksite üzerinde ama login olamıyorum admim admin diyorum hic bir hareket yok yine üye giriş sayfası geliyor

Ya ben ayıkmadım mevzuyu yonja.com .jsp bu .php arkadaş kodlarımı çevirmiş.. Herşey için Teşekürler...!

gardaş sen hakketeük büyüksün. eyvallahhhhhhh

Arkadaşlar scripti yukledim. Ancak;
1. Admine giremiyorum şifre ve parola nedir
2. Fotoğraf yükledim ancak aktivasyon istiyor, yüklenmiş ancak görünmüyor.,
3. E-mail ativasyon linkinde sorun var [email protected] a yönlendirilmiş görünüyor.
4. Premium bölümünü nasıl aktive edebiliriz bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
www.garantiodeme.com dan bakabilirsiniz siteye...

Teşekkürler.........

Arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu. Prowla mesaj attığım halde henüz bir yanıt alamadım...

Bu scriptin aynısını sorunsuz yapacak arkadaş var mı?

premolar' Alıntı:
Arkadaşlar scripti yukledim. Ancak;
1. Admine giremiyorum şifre ve parola nedir
2. Fotoğraf yükledim ancak aktivasyon istiyor, yüklenmiş ancak görünmüyor.,
3. E-mail ativasyon linkinde sorun var [email protected] a yönlendirilmiş görünüyor.
4. Premium bölümünü nasıl aktive edebiliriz bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
www.garantiodeme.com dan bakabilirsiniz siteye...

Teşekkürler.........

Beni oku dosyasındada yazmıştım ama,
1.
k.adı: admin
pass: admin
2.
Fotoları panelden onaylıyorsun bu yüzden önce panele girmen lazım,
3.
Bunu anlayamadım tam olarak öyle bir sorun olmaması lazım daha çok açarsan konuyu yardımcı olabilirim,
4.
Premium için sadece bir paypal ödemesi koyacaksın panelden zaten üyelere vip verebiliyorsun..

Flood yapmak ve Site adı vermek yasak bu arada,

tskler prowl emeğine sağlık...:)

tskler prowl emeğine sağlık...:)

kardes eline sağlık ..
bi şey soracam db veren bildiğiniz bi host varmı ??
yardımcı olursanız sevinirim tskler.

Prowl dostum VipAddRequest.php bu dosya yok eksik rica etsem paylasirmisin

k.adi : admin
pass: admin
olarak login olmuyor

kardeşler biri bunların nasıl yapılacağını anlatabilir mi??? site kurmam lazım ama yapamıyorm offfffff:(:( msn destekli olrsa süper olur;

"uyeler ve banner klasorunun chmod değerini 777 yapın,
bir db açıp yonja.sql u importlayın..
ayar.php den site ayarlarını girin,"

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/geyikizm/public_html/arkadaslik/index.php on line 366

bu hatayı alıorm bilgisi olan vrmı?

haha ayar.php null tamam ayarldm

YAv hocam cok sinir bi durum deli olucam ne admin bölümüne girebiliyorum ne üye olabiliryorum resimlerdeki kod gözükmüyor bi acayip bi durum bendeki anlamıyorum ne bu?
bluehosttan oldık hostu iyi diye. Bi bakarmısınız hostta mı sorun var yani bluehost destekliyomu bu scripti

Unknown(): Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in Unknown on line 0
bu hatayı veriyo arkadasım prowl uyelık sayfasının en alt kısmında neyden kaynaklanıyo anlamadım uye olunmuyo admın panalıne gırılmıyo verdıgın butun sıfrelerı denedım ama olmuyo cvlarsan sevınırım

Geri