Admin paneli doğru düzgün çalışmamaktaydı. Onarıldı
email doğrulama ikinci bir maişl yollamada hatalı link veriyordu Onarıldı.
Forumlar var ama editleme silme yok. Onarıldı
Ayar.php deki 10 defa refresheleme (bazı sunucularda) oluşan çakıuşmalar düzeltildi.
Üye olurken yaşanan tüm programler düzeltildi.
Install eklendi.
Login olma sorunu vardı bazı sunuculardan kaynaklanan onlarda düzeltildi %100 uyumlu
Yeni stile uyumlu hale getirildi
Profil gözetlemede yaşanan aksaklıklar vardı. Sizde bilirsiniz. Onları düzelttim.
Normalde olmayan js sayfaları ekledim. Prowl eksiksiz diyor ancak cidden bir iki eksiği var ama yeni çıktı şu anki yonjada var prowl clone ettiğinde yoktu tabiki.

Kendi Premium Sayfasını kattım
Banner düzeltildi.
Haftanın Üyeleri, Gold Memberlerde Yıldız gözükmeme, VIP üyeler ve Bloglarım kısmında birkaç hata vardı Bunlarda yeni sisteme göre füzeltildi.
Bunun dışında birkaç şey daha vardı.
Not: Bu söylediklerim başka bir forumda prowl tarafından hazırlanmış olan yonjanın DarkCode tarafından düzeltilmiş halindeki problemlerdi. Şu anda hala birkaç eksiği var ancak onlarıda yapacağım. Biraz uyumalıyım.

Merak etmeyin arkadaşlar inanılmaz derecede paylaşımcıyımdır. Sadece hemen vermek istemiyorum. Verdiğimde OH BE SONUNDA DÜZELDİ dedirten bir şey vermek istiyorum. O nedenle.
Sağlıcakla. Ama gerçekten davet işine sinir stres oldum. O kadar şey düzelttim ama birtülü onu beceremedim :S
Sizdeki inivite dosyalarını bana yollarmıusınız yani buraya koyarmısınız bir denemek istiyorum şu anki haliyle
NOT2: Yonja localhost tan çalışmıyordu artık çalışıyor