Yonja.Com Arkadaşlık Sitesi Full [PHP & MYSQL]

arkadaşlar mysql'u nasıl kullanacağım.kurban olayım bu işlerin beceriksizi olarak bi yardım edermisiniz? yonja ekinii nasıl kullanacağım..

ellerine sağlık prowl fakat onay kodu göstermıyor

Davet çalışmıyor.

ProwL 17 saattir şu yonja üzerine çalışıyorum. Harbiden canım sıkılmaya başladı. diğer bir forumdan da DarkCode nin editlediğini indirdim aynı şekilde Davet olayı yok!

Birisini davet ediyorum. Onun mail adresine sizi davet etti die mail gidiyor. Ancak profil sayfasında şu kişi sizi davet etti kabul etmek içöin tıklayınız yazısı yok.

Birtürlü Davet gönderemiyorum. Herşey eksiksiz hallettim. Hatalar vardı 1-2 tane düzelttim.

MySQL 5+, php 4+, 5+, phpMyAdmin 2.9 da ve 2.10 da denedim. Yok olmuyor. :S

Lütfen bir bakarmısın ne sorun var?

Ekleme: Ha birde Göz kırpma, çarpıldıklarım bunlarda yok yani demek istediğim kullanıcıdan kullanıcıya iletişim yok. Bunların dışında onay kodu çalışıyor, blog, yorum, fotoraf ekleme jherşey tıkırında... Teşekkürler ProwL

DvdRip düzenlediğin halini buraya koyarsan seviniriz paylaşım adına. Teşekkürler...

koyacam tabikide fakat davet olayını çözmedem koyarsam yine bozuk olacak. Ne anladık yani gibi birşey olur. Hiç yapmayayım daha iyi :)

Şu Prowl bir el atsa şu davete ya da bilen varsa sorunun nedenini çözelim hemen verim linkleri ;)

Dostum davet olayı ben de çalışıyor sen linkleri verebilirsen ben hemen yükler sana bilgi veririm... Ayrıca nereleri düzelttin bu konuda da bilgi verirsen sevinirim...Cevabını bekliyorum...

Admin paneli doğru düzgün çalışmamaktaydı. Onarıldı
email doğrulama ikinci bir maişl yollamada hatalı link veriyordu Onarıldı.
Forumlar var ama editleme silme yok. Onarıldı
Ayar.php deki 10 defa refresheleme (bazı sunucularda) oluşan çakıuşmalar düzeltildi.
Üye olurken yaşanan tüm programler düzeltildi.
Install eklendi.
Login olma sorunu vardı bazı sunuculardan kaynaklanan onlarda düzeltildi %100 uyumlu
Yeni stile uyumlu hale getirildi
Profil gözetlemede yaşanan aksaklıklar vardı. Sizde bilirsiniz. Onları düzelttim.
Normalde olmayan js sayfaları ekledim. Prowl eksiksiz diyor ancak cidden bir iki eksiği var ama yeni çıktı şu anki yonjada var prowl clone ettiğinde yoktu tabiki. :)
Kendi Premium Sayfasını kattım
Banner düzeltildi.
Haftanın Üyeleri, Gold Memberlerde Yıldız gözükmeme, VIP üyeler ve Bloglarım kısmında birkaç hata vardı Bunlarda yeni sisteme göre füzeltildi.
Bunun dışında birkaç şey daha vardı.
Not: Bu söylediklerim başka bir forumda prowl tarafından hazırlanmış olan yonjanın DarkCode tarafından düzeltilmiş halindeki problemlerdi. Şu anda hala birkaç eksiği var ancak onlarıda yapacağım. Biraz uyumalıyım. :) Merak etmeyin arkadaşlar inanılmaz derecede paylaşımcıyımdır. Sadece hemen vermek istemiyorum. Verdiğimde OH BE SONUNDA DÜZELDİ dedirten bir şey vermek istiyorum. O nedenle.

Sağlıcakla. Ama gerçekten davet işine sinir stres oldum. O kadar şey düzelttim ama birtülü onu beceremedim :S

Sizdeki inivite dosyalarını bana yollarmıusınız yani buraya koyarmısınız bir denemek istiyorum şu anki haliyle
NOT2: Yonja localhost tan çalışmıyordu artık çalışıyor :D:D

.. da davet olayını isterseniz üye olup bir inceleyin. Ben hatasız çalıştırdım. Bayağı birşey düzeltmişsiniz, katkılarınız için teşekkürler. Buraya bırakacağınızdan eminim, ancak ben hemen yükleyip incelemek istiyorum. Siteye üye olduğunuz info ile başlayan emaile yaptığınız değişiklikleri yollarsanız çok sevinirim...

Teşekkürler...

premolar yeni birşey daha ekledim. Orijinal yonjada anasayfada topolam üye ve online üye gözüklüyor. hemen entegre ettim onu :)

Olmasını istediğiniz birşley varsa yazın. PHP JSP dilim döndüğünce yazmaya çalışacağım.

Düzenlemeler: Anasayfada altta haberler var. Tüm haberleri gör linki haber linkinin içine karışıyor :) Düzelttim. Günün üyelerini Jsp olarak ripledim. Başka dosyadan çekiyoruz artık. Admin SQL side tamamdır :)

Harikasın valla ne diyeyim artık. Şu diğer eklentiler için ne düşünüyorsun... Anket, müzik, video, astro, oyun, ilanlar, bunlar yapılabilir mi ve Gold üyelik ile haftanın üyesi olmak istiyorum kısmı çalışmıyor. Aslında siteye üye olursan sana ulaşmam daha kolay olur MSN de görüşebiliriz, sistemi bitirip hackhell kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapılabilir kanaatindeyim....

Tabiki MSN den görüşebiliriz. Bu dediğin diğer eklentiler için evet aklıda çok güzel bir fikir var :) Hatta bir yol diyelim şuna :D:D

DVDRip adı ile kayıt oldum sitene (yonjamania) ordan msn imi alırsın ;)

premolar' Alıntı:
Harikasın valla ne diyeyim artık. Şu diğer eklentiler için ne düşünüyorsun... Anket, müzik, video, astro, oyun, ilanlar, bunlar yapılabilir mi ve Gold üyelik ile haftanın üyesi olmak istiyorum kısmı çalışmıyor. Aslında siteye üye olursan sana ulaşmam daha kolay olur MSN de görüşebiliriz, sistemi bitirip hackhell kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapılabilir kanaatindeyim....

Anket: Forumpost kullanılacak. Üye olanlar girebilecek olmayanlar logine yönleneek. Üye ise üye ismi ile beraber yonjada gözükecek anketi. Oy kullanılabilecek. Admin yetkisi kullanılabilecek panelde.

Muzik: Ne Dinliyorum (Winamptan esinlendim) Yonjaya dahil edilmesini düşünüyorum. Bunun dışında Flash gömülü anında çal oynat veya radyo flash gmülü bif forumpost olabilir. Yonjada gezinirken müzik dinyeyebiliriz. Ya da tma tersi sadece mp3 paylaşımındada bulunulabilir.

Video: Müzik ile aynı ClipShare Mini sürümünü php riplemeyi düşünüyorum. Böylece üye olanlar video ekleyip yorum yapabilecekler. İzlenme sayıları, yorum sayısı gibi şeylerde olacak. Admin paneli mevcut olacak.

Astro/Fal: Günlük olarak Resmi al sitesinden yönlendirme olmadan ya da bellli bir dizinden başka sitenin ismi geçmeden fal ripleyip kullanıcıya günün burcu gibi birşey gösterebilir. Tıklandığında yine aynı sayfada detayı gözükebilir.

Oyun: Flash Oyun gömülü bir sistem düşündüm. Hazır var şu anda tek yapmak aynı mysql bağlamak ve kullanıcı girişlerini sorgulatmak. Java da olabilirr hımm...

İlanlar: Kullanıcı üye ise tabiki ilanlar bölümüne ilan veebilir veya verilen ilanları okuyabilir. Admin paneli mevcut olacak. İlanları kategorilee ayırma da mevcut olacak. (olacak derken yapılırsa olacak)

VE GOLD: BURAYA DİKKAT: Üye Gold üyelik isterse yok paypal yok kredi kartıymış bu dertten kurtulmak için ilaada vCard ya da kendi postununzu yapomanıza gerek yok. Ben yaptım. ĞÜye Gold isteğinde bulunduğunda formu dolduracak Kredi kartı ya da banka havalesi ile parayı sizin hesabınıza aktaracak. Ödeme talimatında bulunacak. Para sizin elinize geçtiğinde ayrıntıda yazan mail adresine gold üyeliği 1 yapıp vereceksizin. olay budur. Standart bir kayıt formu değil!!!! Gelişmiş Kredi C9 Bazlı bir form bu!

Admin: İşin güzel kısmı bu. Admini geliştirip Joomla tipinde bir temaya kavuşturmak istiyorum. Bilmem ne kadar güzel olur. Bürsürü eklentiyi destekleyebilecek bir sistem yapomayıda dğşüğnüyorum ama bu eklenti olayı daha sonra olacak ;)

Evet şimdilik bu kadar...

DVDRip scriptte bir gelişme var mı, en son eksiklikleri vardı, bana gönderdiğini servera yüklemiştim ama hatırlarsan sorunluydu. Bu konuda cevap yazarsan sevinirim...

ProwL' Alıntı:
Eksik dosya yok full arkadaşlar.

Yanlışlık olmuş

k.adı: prowl
şifre: prowl

olacak dosyadaki readme yi düzelttim bu arada..

mysql version u 2.5 altı olan serverlarda çalışmaz. Script sorunlu değildir.

prowl şifresi tutmuyor.
mysql de 2.7.*

ama yönetici paneline girilmiyor.

Admİn Şİfresİ YanliŞ Mi??

Bende de mysql 2.7 ve admn şifresini kabul etmio prowl abi yardımcı olurmusun hakan_aktemur@hot. msn adresim şimdiden teşşekkürler

DVDRip arkadaşımız scripti paylaşmayı düşünmüyormusun artık..?Sana özeldende ulaşamıyorum msn inde bende yok :S Prowl veya DVDRip arkadaşımız msni pm ile bana yollayabilirseniz çok önemli bişi sormam lazım :S Teşekkürler..!

Geri