%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

εگмεя' Alıntı:
heriki güne bir şifre değiştiororum saten :mad:

eline sağlıq bilgiler için
Adama bak değil yüzde yüz yüzde ikiyüz garanti veren adam bile alamaz şifresini:clap Unutmasam bende öle yapacam bu kadar sık:goz:

peki bu harbiden kıranlar nası yapıyor benim başıma geldi geçenlerde kimsin nesin diye sorarken adam lafa tuttu benim msn i bayan sanıyormuş sonrada sen şimdi görürsün demesiyle bilgisayrım dondu reset atıp açtıktan sonra msn im gitti??? cevabı olan arkadşlar

KaRma' Alıntı:
iLginç.. ßen hiç ßöyLe $eyLere ßuLa$madım .. işim oLmaz.. AçıkLama için t$kLer HeLLboy..
vallla bana çok dustu böle yaptım 30 a yakın meyil hack :durdurun :biggrin :clap

%100 dediyse elbette bi terslik vardır ama %99 dese neyse bırakın avlansınlar :D:D:D

tşk hakikatten doğru söylersin tekrar uyarın için tşklr :)

valla hackle falan çok uğraşmıorum ama bilgilerim bana %100 denen başlıklara hiç girmemem gerektiğini sölüor zaten %100 yazıorsa açmıorum bile:) e bilmeyen yada takılabilecek arkadaşlara böle bi konu açtığın için tşk ederim:)

abi bu adam yazmış %100 hack yazan yere girmem demiş ama bu konunun başlığı %100 hack nasıl olduda bu girdi buraya ?eee girdiğine görede yalan sölüo olabilir.abi ben kendimce teşekkür etmek istiyorum uyarıların için saol:victory

ben hiç bişey anlamadım ama deneyecem

YAAA ARKADAŞLAR BÖYLE ÜÇ KAĞATÇILARA NASIL İNANIYOSUNUZZ ŞİMDİ BU ADAMIN MAİL ADRESİNİN SAHİBİNE BEN KÜFÜR ETSEM HANİİ ŞUU [email protected] <<<< BU ADRESİNİN SAHİBİNE ACEBA BU KONUYU AÇAN ADAM ÜDTÜNE NE KADAR ALINIR ? BENCE BAYA ALINIR ÇÜNKÜ BU ADAM KENDİNİ UYANIK ZANNEDEN GERİZEKALII,,, YENİ BU İŞLERE BAŞLAYAN ARKADAŞLAR BÖLE ŞEYLERE İNANMAYINNNN

sağol usta küçük ayrıntılı bilgi için

bakın bunlar ınternet yapılımdakı kullanılan kotalat burdakı anlatılmak ıstenen """cgi-bin/start/v7.03/method=getassmachine______<meta http-equiv="Content-Language" content="tr">
dir gerisi olagan seyler dır sakın boyle tuzaklara dusmeyın konu ııcn tesekkurler

bu msn fake ben bunları biliyom bunları bir sürü kişi hacklemiştim ama artık kimse yutmuyo bunu :(:(

eline saglık daha dikkatlı olcam

ha ha sadece guluyorum bu arkadasa :D mail adresını yaz arkasından şifrenı yaz ne gulze degılmı arkadaslar zaten o programı kullanıp şifre calmana gerek yok zaten şifrenı acık acık verıyosun
bu tür seylere inanan da var yanı arkadaslar kanmayalım

valla hackle falan çok uğraşmıorum ama bilgilerim bana %100 denen başlıklara hiç girmemem gerektiğini sölüor zaten %100 yazıorsa açmıorum bile:) e bilmeyen yada takılabilecek arkadaşlara böle bi konu açtığın için tşk ederim:)

%100 başlıklara hiç girmem diyosun ama girmişsin bundada %100 mail hack yazıyo:durdurun

Geri