denetim po
Banned
- Reaction score
- 0
yeter be kardesım ısın gucun yokmu senın bız banlamak dan yorulduk sen yorulmadın
chuckies' Alıntı:Sitemizin yöneticileri son derece saygıdeğer şahıslalardır.Hiçbir yetkili arkadaşım boş yere banlamaz.Sizin Tedaviye İhtiyacınız Var.Selametle
Site Doktoru :sigara:
DureX' Alıntı:arkadasım Bı sınav yapaLımmı ModLuq sınavısoruları sen hazırla , beLlı bı barajı gecenlerı Mod yapaLım
Partizan' Alıntı:HakLiLik payi var. Kafasina gore is yapan mod'larimiz maLesef var.. Cocugu mod oLarak aLirsan eLbette duygularina yenik dusecek.. bir eLeme gerekLi..
sonuna kadar katılıyorum kardeşime..iSpiYonCu' Alıntı:bu elemeyı yapıcak oLanlar gene yonetıcıler olmalıdır bole bısı olucaksa.. ya kardesım isim verin isim.. kim ne yapamıyosa onu söleyin..
chuckies' Alıntı:Sitemizin yöneticileri son derece saygıdeğer şahıslalardır.Hiçbir yetkili arkadaşım boş yere banlamaz.Sizin Tedaviye İhtiyacınız Var.Selametle
Site Doktoru :sigara:
chuckies' Alıntı:Denetim pro senin kim olduğun bariz ama senin yüzüne yine vurmak istemiyorum.İki gündür bannlanıp yeni kullanıcı alıyorsun haline acıyorum.Kendini küçültüyorsun farkında değilsin..
denetim po' Alıntı:Örneğin b kullanıcının insanlara rahatsızlık süsü vermesi . ne bu şimdi mod luk bu mu örneğin bu mod insanları aşalama gibi terim kullanmıştır
DureX' Alıntı:Denetım Polısı...Sen Ilq once kuralları ogren Ondan sonra geL bıze akıL ver ve Polıscılıq oyna
Flood yapıorsun
denetim po' Alıntı:Arkadalar mod ve yöneticiler istediğini bannlıyor . bu insan emeğine tecavüz dür ya buna önlem alınacak ya da bu sitenin hiti düşecek . bütün modlar değişsin daha bilgili daha anlayışlı birieri gelsin.....
Moderatorlar sizi uyarıyorum dikkatlı olun her an site kapanabilir ..
DENETİM POLİSİ
denetim po' Alıntı:benim tedaviye ihtiyacım yok . ben siteyi 9 aydır takip altına aldım . insanlara bu teşhis koyman senin aleyihine işler.
denetim po' Alıntı:Ben daha yeni üyeyim . işte gördünüz dem ne biliyor yeni kullanıcı aldğımı
denetim po' Alıntı:Ne gibi flood yapıyorum tartışmaya flood diyosun . sen hiç bir şey bilmiyon .