Bu Sitede Bütün Mod ve Yöneticilerin Değişmeye ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denetim po

Banned
Reaction score
0
:D dunden berı 3 tane nıck banlattın aptalca ve gereksız yere buda sonuncu numaran
yeter be kardesım ısın gucun yokmu senın bız banlamak dan yorulduk sen yorulmadın

Sitemizin yöneticileri son derece saygıdeğer şahıslalardır.Hiçbir yetkili arkadaşım boş yere banlamaz.Sizin Tedaviye İhtiyacınız Var.Selametle

Site Doktoru :sigara:

cevap

chuckies' Alıntı:
Sitemizin yöneticileri son derece saygıdeğer şahıslalardır.Hiçbir yetkili arkadaşım boş yere banlamaz.Sizin Tedaviye İhtiyacınız Var.Selametle

benim tedaviye ihtiyacım yok . ben siteyi 9 aydır takip altına aldım . insanlara bu teşhis koyman senin aleyihine işler.

arkadasım Bı sınav yapaLımmı ModLuq sınavı :D soruları sen hazırla , beLlı bı barajı gecenlerı Mod yapaLım

HakLiLik payi var. Kafasina gore is yapan mod'larimiz maLesef var.. Cocugu mod oLarak aLirsan eLbette duygularina yenik dusecek.. bir eLeme gerekLi..

Partizan' Alıntı:
HakLiLik payi var. Kafasina gore is yapan mod'larimiz maLesef var.. Cocugu mod oLarak aLirsan eLbette duygularina yenik dusecek.. bir eLeme gerekLi..

Çok haklısın dostum

bu elemeyı yapıcak oLanlar gene yonetıcıler olmalıdır bole bısı olucaksa.. ya kardesım isim verin isim.. kim ne yapamıyosa onu söleyin..

şimdi sitenin polisi sen yöneticilere tecavüzcümü diosun:eek:

bu arada ne böle herkes sitenin bişeyi olmuş bende cadısıyım hepinizi kurbaa yaparım :D

bu konuyu geyik bölümüne taşısanıza cidden aklıma böle bişi gelseydi açardım:mutlu:​

Denetim pro senin kim olduğun bariz ama senin yüzüne yine vurmak istemiyorum.İki gündür bannlanıp yeni kullanıcı alıyorsun haline acıyorum.Kendini küçültüyorsun farkında değilsin..

iSpiYonCu' Alıntı:
bu elemeyı yapıcak oLanlar gene yonetıcıler olmalıdır bole bısı olucaksa.. ya kardesım isim verin isim.. kim ne yapamıyosa onu söleyin..
sonuna kadar katılıyorum kardeşime..
bi bozukluk varsa direkt söylensin isim isim, bu şekilde karışıklık çıkar her ne kadar istemesekte :(

chuckies' Alıntı:

Örneğin b kullanıcının insanlara rahatsızlık süsü vermesi . ne bu şimdi mod luk bu mu örneğin bu mod insanları aşalama gibi terim kullanmıştır

Denetım Polısı...Sen Ilq once kuralları ogren Ondan sonra geL bıze akıL ver ve Polıscılıq oyna

Flood yapıorsun

chuckies' Alıntı:
Denetim pro senin kim olduğun bariz ama senin yüzüne yine vurmak istemiyorum.İki gündür bannlanıp yeni kullanıcı alıyorsun haline acıyorum.Kendini küçültüyorsun farkında değilsin..

Ben daha yeni üyeyim . işte gördünüz dem ne biliyor yeni kullanıcı aldğımı

denetim po' Alıntı:
Örneğin b kullanıcının insanlara rahatsızlık süsü vermesi . ne bu şimdi mod luk bu mu örneğin bu mod insanları aşalama gibi terim kullanmıştır

Bak sen demek öyle sen iki gündür siteyi birbirine kattın ona ne demeli.Sİtenin huzurunu bozmaktan ne alırısın siz söyleyin arkadaşlar hadi bekliyorum benim dilim varmıyor...

DureX' Alıntı:
Denetım Polısı...Sen Ilq once kuralları ogren Ondan sonra geL bıze akıL ver ve Polıscılıq oyna

Flood yapıorsun

Ne gibi flood yapıyorum tartışmaya flood diyosun . sen hiç bir şey bilmiyon .

denetim po' Alıntı:
Arkadalar mod ve yöneticiler istediğini bannlıyor . bu insan emeğine tecavüz dür ya buna önlem alınacak ya da bu sitenin hiti düşecek . bütün modlar değişsin daha bilgili daha anlayışlı birieri gelsin.....

Moderatorlar sizi uyarıyorum dikkatlı olun her an site kapanabilir ..

DENETİM POLİSİ

sen buna inandın mı?...polis olsan ne olcak acaba eskisi gib polislerin bi anlamı kaldımı akşamdan beri sadece kendini kandırıyorsun benimde amcaoğlu polis anlaşırsınız artık devrem!...

denetim po' Alıntı:
benim tedaviye ihtiyacım yok . ben siteyi 9 aydır takip altına aldım . insanlara bu teşhis koyman senin aleyihine işler.

9 aydır burdasın nedense çok belli ediorsun eğer öyleysen sömürücüsün. . .

1-Modların banlama yetkisi yoktur sanırım önce bunu öğrenmen gerekçek. . .

2-Şimdiye kadar kimse keyfi banlanmadı geçen gün bi user geyik bölümünde banlanmış(sebebi virüslü içerik)ama kabul etmior yaptığını geyik bölümübdeki mod arkadaşlar çıktılar çatır çatır açıkladılar e elaman ne halde. . .perişn g.t oldu

3-Bu sitede ben hiç haksızlıkla karşılaşmadım böyle bişey olamazda bence bu senin yaptığın sadece çekememezlik geç 2 gün sen smodluk yap senide görüom çıldırınmı çıldırmanmı. . .nelerle uğraşıolar onlar. . .

4-allah rızası için ne polisisin sen ya dalga geçecek daa ii bişey bulamadınmı???

SİTE ÖĞRETMENİ (chuc doktor olursa bende öğretmen olurum hem bugün 23 nisan:))

denetim po' Alıntı:
Ben daha yeni üyeyim . işte gördünüz dem ne biliyor yeni kullanıcı aldğımı

Siteyi niye birbirine katayım ben daha yeni üyeyim 5 dk önce oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri