Bu Sitede Bütün Mod ve Yöneticilerin Değişmeye ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denetim po' Alıntı:
Ne gibi flood yapıyorum tartışmaya flood diyosun . sen hiç bir şey bilmiyon .

fLOOD = 2 mesaj ustuste yazmıssın Janem 8.9. mesajLar....ogren Sonra nutuq at burda

SıpA' Alıntı:
9 aydır burdasın nedense çok belli ediorsun eğer öyleysen sömürücüsün. . .

1-Modların banlama yetkisi yoktur sanırım önce bunu öğrenmen gerekçek. . .

2-Şimdiye kadar kimse keyfi banlanmadı geçen gün bi user geyik bölümünde banlanmış(sebebi virüslü içerik)ama kabul etmior yaptığını geyik bölümübdeki mod arkadaşlar çıktılar çatır çatır açıkladılar e elaman ne halde. . .perişn g.t oldu

3-Bu sitede ben hiç haksızlıkla karşılaşmadım böyle bişey olamazda bence bu senin yaptığın sadece çekememezlik geç 2 gün sen smodluk yap senide görüom çıldırınmı çıldırmanmı. . .nelerle uğraşıolar onlar. . .

4-allah rızası için ne polisisin sen ya dalga geçecek daa ii bişey bulamadınmı???

SİTE ÖĞRETMENİ (chuc doktor olursa bende öğretmen olurum hem bugün 23 nisan:))

Git bir bak bakalım süper modlar banlıyormu banlamıyormu öyle konuş

DureX' Alıntı:
fLOOD = 2 mesaj ustuste yazmıssın Janem 8.9. mesajLar....ogren Sonra nutuq at burda

Canım karşıma hata çıkıyorsa yanlışlıkla olmadığını nerden nerden biliyorsun

yeni uye olmussun peki eywallah hemen 5 dk once uye olduun sıtenın mod ların nesını gordunde 5 dk da rahatsız oldun..
ya kardesım acıkca söle isim wer neden rahatsız oldun kimin hangı hareketınden bu sıtede onlarca mod wer isim werki ona göre konusalım..

allahım hala flood yapıo olm baq sinirliim sabah sabah yeni uynadım bi git işine sen pis lamer işlerine devam et beğenmiyosan siteye gelme tmmmı ala ala hoşgörülü oluum dedim hala cevap yetiştirecem die uğraşıon sen 9 aydır bu sitede olduğunu iddaa edip floodun ne olduğunu bilmiorsun defol git ağzımı bozacam BEĞENMİYOSAN . . . . . . . .

HaLaa Flood yapıorsun Bu 2. uyarı sana 26/27. mesaj EditLe mesajını

iSpiYonCu' Alıntı:
yeni uye olmussun peki eywallah hemen 5 dk once uye olduun sıtenın mod ların nesını gordunde 5 dk da rahatsız oldun..
ya kardesım acıkca söle isim wer neden rahatsız oldun kimin hangı hareketınden bu sıtede onlarca mod wer isim werki ona göre konusalım..

Heralde anlamadın ben siteyi 9 aydır takip ediyorum . iiyice anlatayım mı sitenin %60 banlanmış . benim işim takip etmek

iSpiYonCu' Alıntı:

ne yalan uyduracak dikkatle seyrediyoruz.Hakikaten acıyorum ne diyeyim..

edit:zuahaha cevap verdi eheeeu takip ediomuş way anam way

SıpA' Alıntı:
allahım hala flood yapıo olm baq sinirliim sabah sabah yeni uynadım bi git işine sen pis lamer işlerine devam et beğenmiyosan siteye gelme tmmmı ala ala hoşgörülü oluum dedim hala cevap yetiştirecem die uğraşıon sen 9 aydır bu sitede olduğunu iddaa edip floodun ne olduğunu bilmiorsun defol git ağzımı bozacam BEĞENMİYOSAN . . . . . . . .

Alın bakalım Bu hakarete ne diyeceksiniz

beyler sinirlenmeyin polisciliq oynuyoruz bugün 23 nisan lütfen çocuklara biraz daha sevgili olun

başka bi istegin varmı canım söylede yapalım... :D

wışşşşşşşş iki dakka bakmadım bukadar post atılmış neyi tartışıosunuz sabah sabah anlamadım bırakın işte flood yapıo kendince ne cvp yazıosunuz :)))
eğlencemi arıosunz geyik bölümüne bakın
burası okadar da eğlenceli diil
imza: kızgın cadı...:mad:

By_GeNcO' Alıntı:
beyler sinirlenmeyin polisciliq oynuyoruz bugün 23 nisan lütfen çocuklara biraz daha sevgili olun

başka bi istegin varmı canım söylede yapalım... :D

Alın işte insanları aşalıyan bir moderator . siz daha geçin dalgayı . seviyesiz modlar gitsin

denetim po' Alıntı:
Heralde anlamadın ben siteyi 9 aydır takip ediyorum . iiyice anlatayım mı sitenin %60 banlanmış . benim işim takip etmek
sen git en iyisi trafik polisliği yap.Trafikteki arabaları takip et.Alkollü şoför varmı yokmu hem senin için daha iyi olur!!!:mutlu: :mutlu: :mutlu:

yaw git başkasından belanı bul kardeş ciddi söylüyorum şartellerim atıyor.Kimsin sen söylermisin rica etsem.Geç bu ayakları ben takip ediyorum cart curt.Delikanlı olda söyle.ÇAmur atma bu alemde.Üzerine bi çamur atarlar ömrün boyunca çıkaramazsın.laflarına dikkat et.Beğenmiyorsan ç.ek git ya bu kadar basit..

chuckies' Alıntı:
yaw git başkasından belanı bul kardeş ciddi söylüyorum şartellerim atıyor.Kimsin sen söylermisin rica etsem.Geç bu ayakları ben takip ediyorum cart curt.Delikanlı olda söyle.ÇAmur atma bu alemde.Üzerine bi çamur atarlar ömrün boyunca çıkaramazsın.laflarına dikkat et.Beğenmiyorsan ç.ek git ya bu kadar basit..

Sitenin yöneticisine duyuru :

Bu moderatorler sınav istiyorlar kaçıyorlar . sonrada gerçek yüzleri ortaya çıkıyor . önlemler alınmazsa gereğini yapacam

yöneticilerden biri bize şakamı yapıo acaba:eek: :eek:

Uzatmayin arkadaslar.. Mod'lar tartisiyorsa uyeLer ne yapacak? Ezmek koLay geLiyor.

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
wışşşşşşşş iki dakka bakmadım bukadar post atılmış neyi tartışıosunuz sabah sabah anlamadım bırakın işte flood yapıo kendince ne cvp yazıosunuz :)))
eğlencemi arıosunz geyik bölümüne bakın
burası okadar da eğlenceli diil
imza: kızgın cadı...:mad:

kızılcığım 23nisanı kutluormuşuz genco öle dedi kutluyalım hadi:D

bugün 23 nisannnnn hep neşeyleee doluyyooo insannnnnnn

chuckies' Alıntı:

Görün şimdi de aşalık bir şekilde insanları siteden kovuyorlar . kimse kimsenin özgür haklarına karışamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri