DureX
New member
denetim po' Alıntı:Ne gibi flood yapıyorum tartışmaya flood diyosun . sen hiç bir şey bilmiyon .
fLOOD = 2 mesaj ustuste yazmıssın Janem 8.9. mesajLar....ogren Sonra nutuq at burda
denetim po' Alıntı:Ne gibi flood yapıyorum tartışmaya flood diyosun . sen hiç bir şey bilmiyon .
SıpA' Alıntı:9 aydır burdasın nedense çok belli ediorsun eğer öyleysen sömürücüsün. . .
1-Modların banlama yetkisi yoktur sanırım önce bunu öğrenmen gerekçek. . .
2-Şimdiye kadar kimse keyfi banlanmadı geçen gün bi user geyik bölümünde banlanmış(sebebi virüslü içerik)ama kabul etmior yaptığını geyik bölümübdeki mod arkadaşlar çıktılar çatır çatır açıkladılar e elaman ne halde. . .perişn g.t oldu
3-Bu sitede ben hiç haksızlıkla karşılaşmadım böyle bişey olamazda bence bu senin yaptığın sadece çekememezlik geç 2 gün sen smodluk yap senide görüom çıldırınmı çıldırmanmı. . .nelerle uğraşıolar onlar. . .
4-allah rızası için ne polisisin sen ya dalga geçecek daa ii bişey bulamadınmı???
SİTE ÖĞRETMENİ (chuc doktor olursa bende öğretmen olurum hem bugün 23 nisan)
DureX' Alıntı:fLOOD = 2 mesaj ustuste yazmıssın Janem 8.9. mesajLar....ogren Sonra nutuq at burda
chuckies' Alıntı:Senin kafa flood olmuş. :sigara:
iSpiYonCu' Alıntı:yeni uye olmussun peki eywallah hemen 5 dk once uye olduun sıtenın mod ların nesını gordunde 5 dk da rahatsız oldun..
ya kardesım acıkca söle isim wer neden rahatsız oldun kimin hangı hareketınden bu sıtede onlarca mod wer isim werki ona göre konusalım..
iSpiYonCu' Alıntı:yeni uye olmussun peki eywallah hemen 5 dk once uye olduun sıtenın mod ların nesını gordunde 5 dk da rahatsız oldun..
ya kardesım acıkca söle isim wer neden rahatsız oldun kimin hangı hareketınden bu sıtede onlarca mod wer isim werki ona göre konusalım..
SıpA' Alıntı:allahım hala flood yapıo olm baq sinirliim sabah sabah yeni uynadım bi git işine sen pis lamer işlerine devam et beğenmiyosan siteye gelme tmmmı ala ala hoşgörülü oluum dedim hala cevap yetiştirecem die uğraşıon sen 9 aydır bu sitede olduğunu iddaa edip floodun ne olduğunu bilmiorsun defol git ağzımı bozacam BEĞENMİYOSAN . . . . . . . .
By_GeNcO' Alıntı:beyler sinirlenmeyin polisciliq oynuyoruz bugün 23 nisan lütfen çocuklara biraz daha sevgili olun
başka bi istegin varmı canım söylede yapalım...![]()
sen git en iyisi trafik polisliği yap.Trafikteki arabaları takip et.Alkollü şoför varmı yokmu hem senin için daha iyi olur!!!:mutlu: :mutlu: :mutlu:denetim po' Alıntı:Heralde anlamadın ben siteyi 9 aydır takip ediyorum . iiyice anlatayım mı sitenin %60 banlanmış . benim işim takip etmek
chuckies' Alıntı:yaw git başkasından belanı bul kardeş ciddi söylüyorum şartellerim atıyor.Kimsin sen söylermisin rica etsem.Geç bu ayakları ben takip ediyorum cart curt.Delikanlı olda söyle.ÇAmur atma bu alemde.Üzerine bi çamur atarlar ömrün boyunca çıkaramazsın.laflarına dikkat et.Beğenmiyorsan ç.ek git ya bu kadar basit..
Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:wışşşşşşşş iki dakka bakmadım bukadar post atılmış neyi tartışıosunuz sabah sabah anlamadım bırakın işte flood yapıo kendince ne cvp yazıosunuz))
eğlencemi arıosunz geyik bölümüne bakın
burası okadar da eğlenceli diil
imza: kızgın cadı...
chuckies' Alıntı:yaw git başkasından belanı bul kardeş ciddi söylüyorum şartellerim atıyor.Kimsin sen söylermisin rica etsem.Geç bu ayakları ben takip ediyorum cart curt.Delikanlı olda söyle.ÇAmur atma bu alemde.Üzerine bi çamur atarlar ömrün boyunca çıkaramazsın.laflarına dikkat et.Beğenmiyorsan ç.ek git ya bu kadar basit..