Bu Sitede Bütün Mod ve Yöneticilerin Değişmeye ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denetim po' Alıntı:
Sizlerden ilk isteğim insanları bannlamayın. her konuda önce uyarı verin ayın konu içinde flood yaparsa iki kere daha uyarın sonra banlayın . banlama kalksın
sadece argo sözler hakaret , aşalama sözleri kullananlar bannlansın bir de aynı başlık altında konu açanlar

wayy sitenin qurallarıda deishicen yane emin ol saten uyarılmadan ban die bi olay yoq..!! qomser amca : D

ahuahau sana ne benim TRmden ben Belqi turk deilm seni ilGilendiren ne ? netten nasıl yasacaımı senden mi orenicem welet sen git 4um qullanmasını orende gel sonra belqi sana polisliq hatta denetim shaqlabanlııda werilir..

DureX' Alıntı:
Bende senı dıskalıfıye edıorum arkadasım

NedenLer

1- Polemıq merakLısısın
2- ortaya Bir tez atıorsun , Buna gostereceq orneq ver
3- Emzıgını evde unuttmussun
4- Sevmedım senı
5- uyuz oldum
6- kanım ısınmadı sana
7- GOZUNUN USTUNDE NEDEN KAS VAR

Bunlar senı Dıskalıfıye etmeq ıcın Bı dunya neden

Yönetici nerde bu hakaretleri görüyorda niye ses çıkarmıyor

632813528737675655.jpg

e adam dürüst seni sewmediini sölemis herkes birbirini sewmkezorunda diil ki ;)

ya eleman sana bişey dicem bizi denetlemek sanamı düştü biz görevimizi yapmadığımız düşünüldüğünde görevden alınırız ne biliim uyarılırız sanane bizim yapıp yapmadıklarımızdan sen denetleme yetkisini nerden aldında beni denetliorsun git önce kendini denetle 23nisanda görev vermediler die nie hıncını bizden çıkarıon belkide bando takımına giremediğin için böle yapıon dimi tmm adam akıllı susta ben sana gitar dersi veririm kafanı yorma ala ala ala ala sabah sabah sinir oldum ya

durex ne güsel elemişsin öle adamı:Dsenin kaşların gözünün altındamı ahuhauhbauahauahua:mutlu::mutlu:

rica ediyorum arkadaşlar yazmayın yüz bulmasın oda yazıyor..
pls..
lütfen yazmayalım bakalım yazmayınca ne yapıyor lütfen :)

DureX´isimli üyeden Alıntı

NedenLer

1- Polemıq merakLısısın
4- Sevmedım senı
5- uyuz oldum
6- kanım ısınmadı sana

denetim po' Alıntı:
Yönetici nerde bu hakaretleri görüyorda niye ses çıkarmıyor

euehue Bunlar hakaretmı:D Ahh canım benım hakaret gormemıssın sen..Onlar hakaret deıl gerceqLer..Ve

gerceqler MaaLesef aCıdır...Bıber TatLıdır:D

SıpA' Alıntı:
ya eleman sana bişey dicem bizi denetlemek sanamı düştü biz görevimizi yapmadığımız düşünüldüğünde görevden alınırız ne biliim uyarılırız sanane bizim yapıp yapmadıklarımızdan sen denetleme yetkisini nerden aldında beni denetliorsun git önce kendini denetle 23nisanda görev vermediler die nie hıncını bizden çıkarıon belkide bando takımına giremediğin için böle yapıon dimi tmm adam akıllı susta ben sana gitar dersi veririm kafanı yorma ala ala ala ala sabah sabah sinir oldum ya

durex ne güsel elemişsin öle adamı:Dsenin kaşların gözünün altındamı ahuhauhbauahauahua:mutlu::mutlu:

Böyle saygısız aşalık insanları niye banlanmıyor.. anladım yönetci sizin arkadaşınız sitede istediğinizi yapıyorsunuz

denetim po' Alıntı:
Alın iştei yine özel hayata saldırı . 2 yıl hapis cezası var adı üstünde özel mesaj

allahım biri japon getirsin ben iice parçalandım lem yapıştırın beni valla dağıldım zuhahahaha:D:D:D 2yıl babam avukat lan bişey olmaz dedi gafanı yorma(tabi yoracak bi kafa mevcutsa:))

DureX' Alıntı:
DureX´isimli üyeden Alıntı

NedenLer

1- Polemıq merakLısısın
4- Sevmedım senı
5- uyuz oldum
6- kanım ısınmadı sana

euehue Bunlar hakaretmı:D Ahh canım benım hakaret gormemıssın sen..Onlar hakaret deıl gerceqLer..Ve

gerceqler MaaLesef aCıdır...Bıber TatLıdır:D

senin algılama kapasiten düşükse benim yapacak birşeyim yok

SıpA' Alıntı:
allahım biri japon getirsin ben iice parçalandım lem yapıştırın beni valla dağıldım zuhahahaha:D:D:D 2yıl babam avukat lan bişey olmaz dedi gafanı yorma(tabi yoracak bi kafa mevcutsa:))

baban heralde daha üniversiteyi okuyor o anlamaz bu yasa yeni çıkıttı

denetim po' Alıntı:
senin algılama kapasiten düşükse benim yapacak birşeyim yok

Senın yaptıgın İşte Bu hakarettır....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------------------------------------------

Burda Polemıq yaratısından Ne kadar zeqa sevıyen dusuq oldugu beLLı....yaa gıt sutunu ıc yada Bıraz b12 vıtamını aLda dusunebıLme kabılyetın gelıssın...

Hadı ıyı forumLar....

DureX' Alıntı:
Senın yaptıgın İşte Bu hakarettır....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------------------------------------------

Burda Polemıq yaratısından Ne kadar zeqa sevıyen dusuq oldugu beLLı....yaa gıt sutunu ıc yada Bıraz b12 vıtamını aLda dusunebıLme kabılyetın gelıssın...

Hadı ıyı forumLar....

Yok önce sen iç sütsüzlükten yamzayı unutmuşsun

beyler tamam yazmayın artık bısey bu kadar hit aldıgı yeter ...

denetim po' Alıntı:
Yok önce sen iç sütsüzlükten yamzayı unutmuşsun

Hahh yamzayımı yazmayı ? Ehh canım ne zamanlar ınsanlar buyurmus bılıormusun Yası buyuduqce deıll Dusunebılmeye basladıgı zman buyuyorlarmıs....Bebecıq....Sen gıt kumdan kule felan yap....

Hadı ıyı forumLar....

iSpiYonCu' Alıntı:
beyler tamam yazmayın artık bısey bu kadar hit aldıgı yeter ...

O kadar cesaretsiziniz . tek başıma bir sürü kişi ile yazışıyorum sizde bu yürek yok . olsaydı 10 kişi gelip te üzerine alınmazdı .. soruyorum niye herkes üzerine alındı ben bir kişi ye yazdım demek ki bir hata yaptığınızı biliyorsunuz ve bunu örtmeye çalışıyorsunuz .

St.AnGeR' Alıntı:
ahuahau
yeni yasalardanda haberi war bisim denetim shaqlabanının..
sen ne oqudunda seni bu ustun zeqanla bu denetim shaqlabanlıına getrdiler madem yapacaqsın yapda görelim shu gereini düshndüün mewsuyu..

Arkadaşım senin dilinden anlamıyorum lütfen yazma artık boşuna yer kaplıyon

denetim po' Alıntı:
baban heralde daha üniversiteyi okuyor o anlamaz bu yasa yeni çıkıttı

seni ters çevirip. . . .. .

nese işte arkadaşlar uğraşmayın kendi kendine yazsın defolsun gitsin uğraştırmayın beni. . .kimse yazmazsa mal mal bakar anca topiğe yazmasın özellikle yönetici arkadaşlaradır ricam..soğukkanllılığımızı koruyup 23nisanı kutlayalım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri