Bu Sitede Bütün Mod ve Yöneticilerin Değişmeye ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denetim po' Alıntı:
Görün şimdi de aşalık bir şekilde insanları siteden kovuyorlar . kimse kimsenin özgür haklarına karışamaz

Ya aga derdin ne söyle yeter ya kim kovuyor sabahtan beri kendin diyorsun yok değişsin modlar cart curt değişmesi gerekiyorsa ileri derece yönetiiciler oturur konuşur benimle tartışmaya girme lütfen...Ben dedimki madem beğenmiyorsun yöneticileri bari değişene kadar temiz hava al da gel seni bozdu buralar.

euheheheh e:D yaw ne güldüm sabah sabah....

yawrucum seni hangi şube gönderdi...

buradaki modlarda smodlarda hepsi birbirinden üstün insanlardır keşke başka
bi zaafımızı bulsaydın eleştireceq...

arkdaşlar boşverin eğleniyoruz işte zaten 23 nisana gittim içeriye almadılar beni üzülüyorum....bari burda eğlenelim.

SıpA' Alıntı:
kızılcığım 23nisanı kutluormuşuz genco öle dedi kutluyalım hadi:D

bugün 23 nisannnnn hep neşeyleee doluyyooo insannnnnnn
ha tmm anladım :))

ozaman 23 nisanınız kutlu olsun çocuklarrrrrrrrrrrrrrrrrr:mutlu:​

chuckies' Alıntı:
Ya aga derdin ne söyle yeter ya kim kovuyor sabahtan beri kendin diyorsun yok değişsin modlar cart curt değişmesi gerekiyorsa ileri derece yönetiiciler oturur konuşur benimle tartışmaya girme lütfen...Ben dedimki madem beğenmiyorsun yöneticileri bari değişene kadar temiz hava al da gel seni bozdu buralar.

Arkadaşım sen girip polemik yaratıyorsun . ben sitenin kalitesi yükselsin diye çaba gösteriyorum . a dan z ye değişim ihtiyacı var diyorum . sana özel yazmıyorum sen işini iyi yapıyorsan tartışmaya girmene gerek yok . benim isteğim sadece hepsinin testen geçmesi.

By_GeNcO' Alıntı:
euheheheh e:D yaw ne güldüm sabah sabah....

yawrucum seni hangi şube gönderdi...

buradaki modlarda smodlarda hepsi birbirinden üstün insanlardır keşke başka
bi zaafımızı bulsaydın eleştireceq...

arkdaşlar boşverin eğleniyoruz işte zaten 23 nisana gittim içeriye almadılar beni üzülüyorum....bari burda eğlenelim.

Alın işte şimdide insanları eğlence yapıyorlar .

denetim po' Alıntı:
Arkadaşım sen girip polemik yaratıyorsun . ben sitenin kalitesi yükselsin diye çaba gösteriyorum . a dan z ye değişim ihtiyacı var diyorum . sana özel yazmıyorum sen işini iyi yapıyorsan tartışmaya girmene gerek yok . benim isteğim sadece hepsinin testen geçmesi.
eğer sitenin kalitesinin yükselmesini istiosan hemen burayı terket:Sopa :Sopa :Sopa

asSASsin_pako' Alıntı:
eğer sitenin kalitesinin yükselmesini istiosan hemen burayı terket:Sopa :Sopa :Sopa

Alın işte aşalamaya devam . senin banın sitesimi terk edecem .

denetim po' Alıntı:

Zaten kalıteLı bır sıteyız arkadasım....

denetim po' Alıntı:

ona özel yazmıyorsan kime yazıyosun _? soRUn o işte isim verki kimde sOrun var bızde anlıyalım ha diosan herkesin bi testten gecmesi diosan sen Soruları hazırla ilk gönüllü benim hadi :sigara:

iSpiYonCu' Alıntı:
ona özel yazmıyorsan kime yazıyosun _? soRUn o işte isim verki kimde sOrun var bızde anlıyalım ha diosan herkesin bi testten gecmesi diosan sen Soruları hazırla ilk gönüllü benim hadi :sigara:

Sizi benim test etmem gerekmiyor sizi mod yapan etsin ne diye sizi mod yapmış

allahhh halay çekek hadiiii adam rütbe kazandı polemikle görüonuz dimi ben userken çok dedim bi tartışma konusu yaratalım sora rütbeler cayır cayır artsın die ama alone boy dinlemedi beni:Duslu durak kanka dedi hep sora mod olduk zatende

halay çekiolar burda davul zurnaa ohhhh birazdan giderim stada napıo çocuklar bakarım

sitemizin çocuklarının 23nisanını kutlamazsak böle ayaklanma çıkar işte hiç işininizi bilmiorsunuz sizde canıımmm:D:D:D

e tamam o zaman işi onlara bırak we artık bu tarz konular acmayı bırak...

Öncelikle burda kim aşalama sözleri kullanmışsa onları diskalifiye edin. onlar bu sitede böyle hakaretler edecekseler gitsinler. benim ilk oyum : gitsinler

denetim po' Alıntı:
Öncelikle burda kim aşalama sözleri kullanmışsa onları diskalifiye edin. onlar bu sitede böyle hakaretler edecekseler gitsinler. benim ilk oyum : gitsinler

hıhıhı tmm peki senide yönetici yapalım ok?yada smod falan ol???israr ediorum baq

denetim po' Alıntı:
sen kim oluyosunda oy kullanma yetkisini kendinde buluyosun:Sopa :Sopa

Aga ne ekersen onu biçersin diye bir atasözü varya bizimkide o hesap konuşmlarımız.Siz biraz daha nazik olsaydınız sorununuza çözüm getirilirdi siz huraa ooo ooo dediniz millet karşı çıktı ben de dahil olmak üzere.derdinizi anlatın açık açık çare bulmaya çalışalım kim ne dedi ne yaptı?

iSpiYonCu' Alıntı:
e tamam o zaman işi onlara bırak we artık bu tarz konular acmayı bırak...

Sizlerden ilk isteğim insanları bannlamayın. her konuda önce uyarı verin ayın konu içinde flood yaparsa iki kere daha uyarın sonra banlayın . banlama kalksın
sadece argo sözler hakaret , aşalama sözleri kullananlar bannlansın bir de aynı başlık altında konu açanlar

denetim po' Alıntı:

Bende senı dıskalıfıye edıorum arkadasım

NedenLer

1- Polemıq merakLısısın
2- ortaya Bir tez atıorsun , Buna gostereceq orneq ver
3- Emzıgını evde unuttmussun
4- Sevmedım senı
5- uyuz oldum
6- kanım ısınmadı sana
7- GOZUNUN USTUNDE NEDEN KAS VAR

Bunlar senı Dıskalıfıye etmeq ıcın Bı dunya neden

-----------------------------------------------------------------------------------

Edit: Bugun 4 kez Flood yaptın ben Senı 2 kere uyardım ...

St.AnGeR' Alıntı:
Ahuahau Denetim Polisiymish Sen..
Hangi Birim oluo Bu Sanal Shubedenmi yaw orda benim bash qomser amcamın oğlu war.. Bise bi torpil gechemesmisn qach para istiosn sole achq ol.. muhahaa

Sen önce türkçe terimleri kullanmayı öğren . ister başbakan amcanın oğlu olsun banane sorduk mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri