Bu Sitede Bütün Mod ve Yöneticilerin Değişmeye ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hergün birşey çıkıyor millet ne yapacagını şaşırdı !!!

DureX' Alıntı:
Hahh yamzayımı yazmayı ? Ehh canım ne zamanlar ınsanlar buyurmus bılıormusun Yası buyuduqce deıll Dusunebılmeye basladıgı zman buyuyorlarmıs....Bebecıq....Sen gıt kumdan kule felan yap....

Hadı ıyı forumLar....

Bebecıq.... hata bir

zman hata iki ve bir sürü yazım hatan var

al bakalım bu ne yalan bulacan

SıpA' Alıntı:
seni ters çevirip. . . .. .

nese işte arkadaşlar uğraşmayın kendi kendine yazsın defolsun gitsin uğraştırmayın beni. . .kimse yazmazsa mal mal bakar anca topiğe yazmasın özellikle yönetici arkadaşlaradır ricam..soğukkanllılığımızı koruyup 23nisanı kutlayalım:D

Alın işte küfür bile ettin bu kişinin hemen banlanmasını istiyorum ..

St.AnGeR' Alıntı:
muhahaha lan welet flood dan uyarı aldın banlanırsan nedensis deme oke.. hady baqim biras düshn öle cvp wer Board qullanmasını örenmeden sana nasıl denetim shaqlabanlıı werilar anlamadımya..

hahahaha yine anlamadım ne diyon hangi dili konuşuyorsunuz ? where are you from ?

noluor burda :Sopa iki dakka uyutmadınız adamı gene modlardan şikayetçi var arkadaşlar mod arkadaşlar özellikle size sesleniorum karşılık verip böle insanların seviyesine düşmeyin fark ettiyseniz genel de yeni üyeler böle modlardan şikayetçi konular açıp ortalığı karıştırıyor bilinçli yapıldığığnın kanısındayım başka forumlardan gelip huzuru bozmak amacıyla

şii polis sana diom aynasız işin gücün yookmu buraları karıştırıon :mutlu: :sigara: :) :D

yaşasın :hhman: yaşasın :hhman:

denetim po' Alıntı:
hahahaha yine anlamadım ne diyon hangi dili konuşuyorsunuz ? where are you from ?

ana sen ingiliscede biliosn way muhaha..
Nyse sabah sabah ii eylendrdin bisi daha cvp wermeseq ii olcaq geiq qategorisi deil burası.. cvp werdiqche gasa gelio bisim denetim shaqlabanı..

mvardar' Alıntı:
noluor burda :Sopa iki dakka uyutmadınız adamı gene modlardan şikayetçi var arkadaşlar mod arkadaşlar özellikle size sesleniorum karşılık verip böle insanların seviyesine düşmeyin fark ettiyseniz genel de yeni üyeler böle modlardan şikayetçi konular açıp ortalığı karıştırıyor bilinçli yapıldığığnın kanısındayım başka forumlardan gelip huzuru bozmak amacıyla

şii polis sana diom aynasız işin gücün yookmu buraları karıştırıon :mutlu: :sigara: :) :D

yaşasın :hhman: yaşasın :hhman:

Sen iyice konuyu oku öyle gel

şimdi ki yapcağım yorum bütün konunun anlaşılmasıyla alakalı lütfen iyi bakın anlamıyanlar birdaha baksın :))

ZUHAUHAUAUAHUAUHAUHAUH
MUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUA
PUAUBAUHAHAUHAUHUAHA
KAUHAUAHUAUAHAUHUHAA
YUHAUHAUAHUAHUAHUAHUAHUHA

23 nisanını kutladık çocuğun daha ne istioki :D

denetim po musun nesin yeter olum uzatma artık ne o mod olamıyosun zorunamı gidiyo sen işine baksana başka işin yokmu işiniz gücünüz siteyi karalamak kötülemek gidin işinize yaa

Sitede Shu anda Online smod weya yetqili olmadıı ichn sana gün dogmush he welet senii..
bıraqn qendi halinde oynasın qüchüq denetim shaqlabanı.. !!
ama meraq etme biri gelr we seni chıqdıın birime vole ile bashqomserinin qucaına gönderir as sabret ama usatmada can sıqmaya bashladın..

baa oyle celeyi ki, bu iş kabak tadi vermeye başladi daa.....

eğer forumunuzu biraz seviyosanız bu msjdan sonra bi msj daha yazmayın lütfen...

len olum adam açtığı konuya bakmıyor bile ne bekliyorsunuz bu adamdan ulan biri yokmu sonsuza kadar atsın bunu git olum işine alla alla adamın ağzını bozma sabah sabah

XY_SCORPION' Alıntı:
denetim po musun nesin yeter olum uzatma artık ne o mod olamıyosun zorunamı gidiyo sen işine baksana başka işin yokmu işiniz gücünüz siteyi karalamak kötülemek gidin işinize yaa

Benim mod olmaya ihtiyaçım yok . daha yeni üye oldum galiba sen bunadın mod olamadın diye yalakalık yapıyon

Kady geLdı....:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri