DureX' Alıntı:Hahh yamzayımı yazmayı ? Ehh canım ne zamanlar ınsanlar buyurmus bılıormusun Yası buyuduqce deıll Dusunebılmeye basladıgı zman buyuyorlarmıs....Bebecıq....Sen gıt kumdan kule felan yap....
Hadı ıyı forumLar....
SıpA' Alıntı:seni ters çevirip. . . .. .
nese işte arkadaşlar uğraşmayın kendi kendine yazsın defolsun gitsin uğraştırmayın beni. . .kimse yazmazsa mal mal bakar anca topiğe yazmasın özellikle yönetici arkadaşlaradır ricam..soğukkanllılığımızı koruyup 23nisanı kutlayalım![]()
St.AnGeR' Alıntı:muhahaha lan welet flood dan uyarı aldın banlanırsan nedensis deme oke.. hady baqim biras düshn öle cvp wer Board qullanmasını örenmeden sana nasıl denetim shaqlabanlıı werilar anlamadımya..
denetim po' Alıntı:hahahaha yine anlamadım ne diyon hangi dili konuşuyorsunuz ? where are you from ?
mvardar' Alıntı:noluor burda :Sopa iki dakka uyutmadınız adamı gene modlardan şikayetçi var arkadaşlar mod arkadaşlar özellikle size sesleniorum karşılık verip böle insanların seviyesine düşmeyin fark ettiyseniz genel de yeni üyeler böle modlardan şikayetçi konular açıp ortalığı karıştırıyor bilinçli yapıldığığnın kanısındayım başka forumlardan gelip huzuru bozmak amacıyla
şii polis sana diom aynasız işin gücün yookmu buraları karıştırıon :mutlu: :sigara:![]()
![]()
yaşasın :hhman: yaşasın :hhman:
denetim po' Alıntı:Sen iyice konuyu oku öyle gel
XY_SCORPION' Alıntı:denetim po musun nesin yeter olum uzatma artık ne o mod olamıyosun zorunamı gidiyo sen işine baksana başka işin yokmu işiniz gücünüz siteyi karalamak kötülemek gidin işinize yaa
mvardar' Alıntı:okuyacak bişiy yok 1 haftdaır aynı konular aynı şikayetler
perteklim' Alıntı:baa oyle celeyi ki, bu iş kabak tadi vermeye başladi daa.....