Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

oy avciligi başka bişey degil .. geçen seçimler yaklaşırkende ab ye rest çekmişti oturumdan ayrılmıştı ne çabuk unuttunuz.. sadece bu konu biraz daha hassas yine kahraman oldu adam ya :D

hikaye bunlar yaa... toplantı terketmeler katil demeler flnlar filanlar. buraya zaten hamas liderini davet edip bir ülke lideriymiş gibi Allahın teröristiyle masaya oturan insandan ne hayır beklenir. İsrail hakkını savunuyor kanımca. tamam biraz aşırıya kaçmış olabilir ama. Birde olaya öbür tarafından bakmak lazım. Şimdi filistinliler koyuyo füzeleri camiiye. sıkıyo camiiiden israile. ondan sonra tabi israil napıyo? camiiyi indriyo. dünyada nası yankılanıyo bu. israil camii indirdi. koyuyo filistinliler füzeyi ucaksavarı cartı curtu okula. hani dünyanın en akıllı insanı onlar ya. sıkıyo israile. israil doğal olarak vuruyo. ondan sonra ne oluyo israil cocuk katili. ben kimin katil olduğunu söyliyeyim size. katil olan hamastır katil olan filistindir. kendi evlatlarını ufacık cocukları canlı kalkan yapan insanlar benim gözümde katildir. yazık günah. ben tamamiyle israilin yaptığı doğrudur demiyorum israilin yanlışı çok ama sadece sucu israile yıkmakta yanlış. adamlar durup dururken bombalamıyo filistini. birazda olaya butarafından bakmaya calısalım arkadaşlar.

hikaye bunlar yaa... toplantı terketmeler katil demeler flnlar filanlar. buraya zaten hamas liderini davet edip bir ülke lideriymiş gibi Allahın teröristiyle masaya oturan insandan ne hayır beklenir. İsrail hakkını savunuyor kanımca. tamam biraz aşırıya kaçmış olabilir ama. Birde olaya öbür tarafından bakmak lazım. Şimdi filistinliler koyuyo füzeleri camiiye. sıkıyo camiiiden israile. ondan sonra tabi israil napıyo? camiiyi indriyo. dünyada nası yankılanıyo bu. israil camii indirdi. koyuyo filistinliler füzeyi ucaksavarı cartı curtu okula. hani dünyanın en akıllı insanı onlar ya. sıkıyo israile. israil doğal olarak vuruyo. ondan sonra ne oluyo israil cocuk katili. ben kimin katil olduğunu söyliyeyim size. katil olan hamastır katil olan filistindir. kendi evlatlarını ufacık cocukları canlı kalkan yapan insanlar benim gözümde katildir. yazık günah. ben tamamiyle israilin yaptığı doğrudur demiyorum israilin yanlışı çok ama sadece sucu israile yıkmakta yanlış. adamlar durup dururken bombalamıyo filistini. birazda olaya butarafından bakmaya calısalım arkadaşlar.

Sozune aynen katılıyorum. Bizimkiside cıkmıs hamas gibi bir teror orgutunun avukatlıgını yapıyo ........Simon perez iyi laf koymus birileri istanbula fuze atsaydi biz ne yapardik.durun ve bi dusunun Turkıye gibi bir devletin basbakanı gitmis teroristleri savunuyo zaten atalarından ne hayır gordukkı zamanında dedelerımızı ıngılızlerle bir olup bunlar vurmamısmıydı.......Ama heralde tayyip efendiinin esi arapya dayanamıyo galıba mecbur savunuyo

Yarın bazıları çıkıpta sokaklarda hepimiz,yahudiyiz derlerse hiç şaşmam.Çünki rakip israil değil, onlar için AKP

Sana ne desem boş biliyomusun.
Cunku ortalama 1.2kg olan ınsan beynını yıtırdıgıne ınanıyorum,(sadece laf olsun torba dolsun mısalı)beyin olsun kafa dolsun gibi birseysin.
Hıkaye demişsin,senın okula gıtmedıgıne kanaat getirdim,cunku burda Tommiks,redkit yok.
Dunyayı yoneten ınsanlar mevcut,sen bunlara hıkaye dıyosan :]] Senin kimligini merak eder oldum,nesin sen Zeus falanmı?
Bak sana hıcbır acıklama yapıp guzel ellerımı yormıcam,yazdıgım atasözünü 5kere oku.
Sulanmış beynin belki algılar canım benim.

Atasözü : Osuranın burnuna sıçmalı ki koku ala
Anlamı : Yaptıklarıyla çevresini rahatsız eden kişiyi daha ağır eylemlerle rahatsız etmeli ki davranışının ne denli kötü olduğunu anlasın.

Bence az bile yaptı Erdoğan daha fazlasını hakediyorlardı.

hakkaten istanbul a roketler düşse biz ne yaparız hiç düşünen oldumu ?

düşmüyo mu. bkz. pkk. her ocağa da ateş düşürmüyo mu? biz gidip sivil masum halkı mı öldürüyoruz?

Arkadaşlar az önce de gazetede okudum tayyiple arasında şöyle bi konuşma da geçmiş. İsraile atılan füzelerde ölüm var mı diye sormuş erdoğan. cevap hayır yok.
Bu nasıl füzeki ölüm yok demiş erdoğan.
Bunun altında neler yattığını varın siz düşünün.
Bu da benim komplo teorim: İsrail bahane üretmek için filistinden israile zararsız füzeler gönderdi.

Erdoğan Filistin’de kahraman oldu !

Filistin'in Ankara Büyükelçisi, Başbakan Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

Başbakan Erdoğan’ın Davos Zirvesinde İsrail Cumhurbaşkanı Peres’le girdiği sert tartışma sonrası Zirveyi terk etmesi, Filistin cephesinde de memnuniyet yarattı. Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf, CNN Türk’te katıldığı canlı yayında Erdoğan’ın tutumunu överken, Filistin adına da teşekkür etti.

"Öncelikle Filistin halkı adına sayın Erdoğan’a derin saygılarımı sunmak istiyorum. Çünkü Filistin halkını savundu. Şunları söyledi: İsrailliler yalnızca Filistinlilere kötü davranıyorlar. Ve sözlerinde haklıydı. Çünkü Filistinlilere karşı bir saldırıydı buradaki. Filistin halkına ve insanlığa karşı bir barbarlıktı. Hatta insan haklarının ihlaliydi buradaki.

Hamas Filistin halkının bir parçasıdır. Hepimiz Filistinliler olarak işgal altındayız. İşgal altındayken kendimizi savunmamız hakkımızdır. "

Peres’in ‘Mahmut Abbas durumu sizden daha iyi anlıyor’ yorumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

"Mahmut Abbas ne demek? Biz hepimiz, Hamas, El Fetih, tüm Filistinliler bir işgal altındayız. Kendimizi savunma hakkımız söz konusu. İstailin yaptıkları Filistin halkının haklarını ihlal etmektir ve Filistinlileri öldürmektir. Erdoğan Filistinlilerin haklarını savunuyordu ve kesinlikle haklıdır. Kendisiner teşekkürlerimizi iletiyoruz. "

Bundan sonra Türkiye’nin arabuluculuk pozisyonu etkilenir mi?

"Bence Türkye en önemli bölgesel aktörlerden biridir. Kimse Türkiye’yi göz ardı edemez. Öncelikle, sizin saldırı yapanlara karşı olduğunuzu gösteriyor bu. Ayrıca İsraillilere, siz Filistinlileri öldürüyorsunuz demektir bu. Bence Türkiye her zaman Ortadoğu’daki en büyük aktör olacak."

Programa yine telefonla katılan ve tartışma sırasında Erdoğan’ın yanında oturan Arap Birliği Başkanı Amr Musa da, Erdoğan’ın tartışmada haklı olduğunu ve Peres’in yaptıklarının da doğru olmadığını söyledi.

Arap Birliği Başkanı Amr Musa “Sayın Erdoğan haklıydı. Ve Pers’in de yaptıklarını gördük. Bazı şeyler doğru değildi ve Erdoğan haklıydı. Erdoğan’ın yanıt verme hakkı vardı, zaman doldu ancak Başbakan’a süre verilmesi gerekiyordu.” Dedi.

kaynak

Filistin KKTC yi tanıdı mı?
Gerçekten hatırlamıyorum beni aydınlatın.

Filistin KKTC yi tanıdı mı?
Gerçekten hatırlamıyorum beni aydınlatın.

filistin diye bir devlet var mı bende sana onu soruyorum

adamlar hergün açık hapishanede yaşıyolar, israil sünek avı yapar gibi canı istediğinde ordaki insanları avlıyor
öldürüyor,katlediyor bizde kalkıp kktc yi tanıdılarmı diyoruz.
ya tanımasınlar onların belası çok büyük bir bela kendi sorunlarını halletsinler ozaman soralım tanıdılarmı diye
bana göre biz zalimin karşısında susmamalıyız.
susmak içinde bahane bulmamalıyız.
şükür bizim gücümüz vardı kktc yi koruduk ama onların savunanı koruyucusu yok.
orda emzik teki çocukların fosfor bombalarıyla yanmış cesetleri gözlerimin önünden gitmiyor.
sen ne dersen de ben buna bir insan olarak sessiz kalamam.

kutuplarda avlanan fokların hakkı var, balinaların hakkı var bilmem kürkü olan hayvanların yaşamaya hakkı varda
allah aşkına filistindeki o körpe yavruların yaşamaya hakkı yokmu.?

Filistin diye bir devlet var.,
Bir devletin var olmasının şartı bir başka devlet tarafından tanınmasıdır.
Filistinin Türkiyede büyük elçiliği varsa Filistin devleti vardır.
Sadece 1.
Bu sebeple KKTC diye bir devlet var.

Onu Bunu Boşverinde Erdoğanı Hiç Sevmediğime Rağmen Tebrik ettim Helal Olsun

bazı arkadaşlar erdoğanı tanımıyor galiba ... erdoğan denen şahıs danuşıklı döğüş olmadan bu kadar ses çıkaramaz ve israil gibi bir devletin başındaki bi ismi azarlayacak ne bir güce ne de cesarete sahip .... hayırlısı diyorum ... teşekkürler

bazı arkadaşlar erdoğanı tanımıyor galiba ... erdoğan denen şahıs danuşıklı döğüş olmadan bu kadar ses çıkaramaz ve israil gibi bir devletin başındaki bi ismi azarlayacak ne bir güce ne de cesarete sahip .... hayırlısı diyorum ... teşekkürler

Faketmez Her Ne Olursa Olsun İşte Böle Uluslar Arası platform lardada Türkiye'nin Bi Ağırlığı Olduğunu Gerektiğinde Resti Çekip Gide Bileceğini Gösterdi Tebrik Ediyorum :clap

EDİT: Erdoğanıda Hiç Sevmiyorum :vur

Bu zamana kadar benim hatırladığım kadarıyla bir ilk!
Türkiye Cumhuriyeti başbakanı israil devlet başkanını
resmen azarladı meydan okudu nerdeyse konuşturmadı.
Şaşılacak durum doğrusu bakalım ileriye dönük neler
gösterecek şimdilik yorum yapsakta bu işlerin nereye
varacağını bize zaman gösterecektir.

sonra da canlı yayında sesini kısıp özür diledi ama ...)

Geri