Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

Sana ne desem boş biliyomusun.
Cunku ortalama 1.2kg olan ınsan beynını yıtırdıgıne ınanıyorum,(sadece laf olsun torba dolsun mısalı)beyin olsun kafa dolsun gibi birseysin.
Hıkaye demişsin,senın okula gıtmedıgıne kanaat getirdim,cunku burda Tommiks,redkit yok.
Dunyayı yoneten ınsanlar mevcut,sen bunlara hıkaye dıyosan :]] Senin kimligini merak eder oldum,nesin sen Zeus falanmı?
Bak sana hıcbır acıklama yapıp guzel ellerımı yormıcam,yazdıgım atasözünü 5kere oku.
Sulanmış beynin belki algılar canım benim.

Atasözü : Osuranın burnuna sıçmalı ki koku ala
Anlamı : Yaptıklarıyla çevresini rahatsız eden kişiyi daha ağır eylemlerle rahatsız etmeli ki davranışının ne denli kötü olduğunu anlasın.

Ben herzaman sözümün arkasındayım arkadaşım. Sen hiç meraketme o 1,2 kg ramı ben kaybetmedim. Ama kaybedenlerin olduğunu görüyorum. Benim için pkk el kaide hizbullah asala neyse hamasta filistinde odur. ben demiyorum ki israilin yaptığı tamamen doğrudur diye. fakat filistinin yaptığı yanlıştır. erdoğanın yaptığı daha bi yanlıştır. arabuluculuk yapması beklenen adam bana söz vermediler dio cocuk gibi kacıyo ordan. bu yaptığıyla savaşın bitceğinimi sanıyo. aman erdoğancım gel küsme gitme etme eylememi dicekler. Erdoğanın bu yaptığı şovdur. Gereksizdir. Hakkatten fatih görmesek fatih dicez.

"Atasözü : Osuranın burnuna sıçmalı ki koku ala
Anlamı : Yaptıklarıyla çevresini rahatsız eden kişiyi daha ağır eylemlerle rahatsız etmeli ki davranışının ne denli kötü olduğunu anlasın."

bak kendin negüzel söylemişin. vermişin örneği kendi içinde çatışıyosun haberin yok

filistin senin tabirinle burda osuruyo. uyduruk roketler atıyo. yani anlıyacağın kaşınıyo.
israil napıyo tekrar senin tabirinle filistinin burnuna sıçıyo. olay budur.

"Bak sana hıcbır acıklama yapıp guzel ellerımı yormıcam,yazdıgım atasözünü 5kere oku.
Sulanmış beynin belki algılar canım benim."
canım benim bak nedemişin. şimdi oku bakim atasözünü. kapiş?

χ∂αηтє23χ;4005897' Alıntı:
göstermelik yaptı ama bazı kesimler ( cahil kesimler desek yeridir ) buna inandılar

israil ve amerikan şakşakçıları hala aklınız başınıza gelmedi mi?
medeniyet okumuşluk eğer çocuk öldürmekse ewet ben kara cahilim .
varsın siz medeni olun.
kahrolsun israil ve işbirlikçileri...

!!! GazeteLerin Erdogan Manşeti !!!

ZAMAN

0.jpg

SABAH

1.jpg

HÜRRİYET

2.jpg

MİLLİYET

3.jpg

STAR

4.jpg

VAKİT

5.jpg

RADİKAL

6.jpg

TÜRKİYE

8.jpg

YENİŞAFAK

9.jpg

AKŞAM

10.jpg

VATAN

11.jpg

BUGÜN

12.jpg

KAYNAK

Boş Beleş Konuşuyor .
:durdurun

Bu Senaryoya Kim İnanır ?
Ancak Kadir İnanır
Pahuauhuha
Bu kadar iğrenç espiriler yapmam ama artık mazur görün .
:hhmanD

29 Mart Seçimleri yaklaştı ya Türk Halkının Gönlünü Fethedecek .
Havaalanı görüntülerini izliyorum bir Grup Partili ve Tayyipçi çıkmış ellerinde , Dünyanın Yeni Lideri ! yazan pankartlar taşıyorlar .
Gülmekten öldüm izleyince .

Yandaş ve Takiyeci Medya çıkmış > Başbakan Davos'u Fethetti Felan .
Dedim ne oluyor .
O kadar sivil katledilirken , Kükremeyen Başbakan şimdi kükrüyor .

Bir hikaye yazılmış oynanıyor .
Saf ve Temiz Türk halkıda ağzı açık izliyor .

ne olursa olsun herkes başbakanı bu konuda desteklemeli.Çünkü bu Türkiye'nin hemfikir olduğu bir konu.

Bırakın arkadaşlar osmanlı falan.. yanlış anlaşılmasın ben türk'üm ve türk olduğumla da gurur duyuyorum. ama osmanlı niye geriledi niye yokoldu biliyormusunuz. işte bu yüzden. diplomasiyi bilmeyenler yüzünden. sadece at avrat silah dedikleri için. millet rönesansın, sanayileşmenin ateşiyle pişerken bizler bir elimizde kılıç bir elimizde kalkan hala yer fethetmeye çalışmışız.sonra adamlar bi gelmiş, ağzımız o kadar açık kalmışki dilimiz kurumuş.Allah' tan ki Atatürk gibi bi beyin varmışta bir yudum can suyu vermiş ancak bu kadar kurtarabilmiş bizi.bu devir silahını kuşanıp savaşa gideceğimiz bir devir değil. bu arada ben anti tayyipci falan değilim ülkesiniseven, ülkesinin çıkarları için herşeyi savunan, ve ne yazıkki ne mutlu türküm diyemeyen insanları ülkesinin başına getiren veya getirilmesine mani olamayan bir toplumun ferdiyim.benim tepkim tayyip e falan değil. binbir çeşit oyunlarıyla kendi adamını bize başbakan diye yutturup kendi çıkarları için kullanan sömürgeci devletleri farkedemeyip uyuyan halkıma....

Forumu takip ediyorum ama zamanım olmadığı için fazla katılamıyorum bu konuda yazmak istedim.

Anti tayyipcilere soruyorum, Ne yapsaydı orada oturup devam mı etseydi? Yapılan saygısızlığı kabul mü etseydi? Orada yapılan tayyibin şahsından ziyade türkiye ye yapılmıştır bence. Olması gerekeni yaptı. Tebrik ediyorum.

Bırakın arkadaşlar osmanlı falan.. yanlış anlaşılmasın ben türk'üm ve türk olduğumla da gurur duyuyorum. ama osmanlı niye geriledi niye yokoldu biliyormusunuz. işte bu yüzden. diplomasiyi bilmeyenler yüzünden. sadece at avrat silah dedikleri için. millet rönesansın, sanayileşmenin ateşiyle pişerken bizler bir elimizde kılıç bir elimizde kalkan hala yer fethetmeye çalışmışız.sonra adamlar bi gelmiş, ağzımız o kadar açık kalmışki dilimiz kurumuş.Allah' tan ki Atatürk gibi bi beyin varmışta bir yudum can suyu vermiş ancak bu kadar kurtarabilmiş bizi.bu devir silahını kuşanıp savaşa gideceğimiz bir devir değil. bu arada ben anti tayyipci falan değilim ülkesiniseven, ülkesinin çıkarları için herşeyi savunan, ve ne yazıkki ne mutlu türküm diyemeyen insanları ülkesinin başına getiren veya getirilmesine mani olamayan bir toplumun ferdiyim.benim tepkim tayyip e falan değil. binbir çeşit oyunlarıyla kendi adamını bize başbakan diye yutturup kendi çıkarları için kullanan sömürgeci devletleri farkedemeyip uyuyan halkıma....

keşke bana cevap veren insanlarda biraz olaya senin gözünle bakabilseler. nekadar güzel söylemişin. eline agzına saglık.

Erdoğana oy vermedim, icraatlarını hiç beğenmedim ama bu hareketini takdir ediyorum
Türkiye artık bir silkinip etrafa kim olduğunu göstermek zorunda
Güçlü olmak için gücünün farkında olaacaksın ve pısırık olmayacaksın
İsrail kimmiş, ab ülkeleri kimmiş
Şu bulunduğumuz coğrafyada bize yan bakacak rusya dışında ülke görmüyorum
Gücünü kabul etirebilmek için gerektiğinde masaya yumruğunu vrurabilmelisin

yabanci forumlarda konusuluyor, 350 cevap içersinde Tayyip Erdoganin konusmasini takdir edenler var ama ilk cevaplarda Türkiye deyince akillarina önce soykirim, kürt sorunu geliyor, Allahim bu nasil mantik yaaa, böyle konular çok, politikayla hiç alakasi olmayan konularda bile yorumlar ermeni konusuna çevriliyor

Boş Beleş Konuşuyor .

Bu Senaryoya Kim İnanır ?
Ancak Kadir İnanır
Pahuauhuha
Bu kadar iğrenç espiriler yapmam ama artık mazur görün .
:hhmanD

29 Mart Seçimleri yaklaştı ya Türk Halkının Gönlünü Fethedecek .
Havaalanı görüntülerini izliyorum bir Grup Partili ve Tayyipçi çıkmış ellerinde , Dünyanın Yeni Lideri ! yazan pankartlar taşıyorlar .
Gülmekten öldüm izleyince .

Yandaş ve Takiyeci Medya çıkmış > Başbakan Davos'u Fethetti Felan .
Dedim ne oluyor .
O kadar sivil katledilirken , Kükremeyen Başbakan şimdi kükrüyor .

Bir hikaye yazılmış oynanıyor .
Saf ve Temiz Türk halkıda ağzı açık izliyor .

Bu kadar ciddi bir konuda atılan bu postu görünce üzülmemek elde degil. Sanırım çocuk psikolojisi ile veya büyüklerine şirin gözükmek için yazılmış bir yazı olarak görüyorum.

Tabiki Filistin deki çocukları öldürmek bir insanlık suçudur.Fakat bakıyorumda kendi ırkdaşı olan araplar sus pus oturuyorlar.Başbakanın tepkisi haklıdır ama diplomatik değildir.Bizim israil ile siyasi ekonomik ve askeri ortak çıkarlarımız vardır.Bunları bir kalemde silip atamazsınız.Türkiye cumhuriyetinin çıkarlarıda herşeyin üzerindedir.Türkiye başbakanının asıl görevi Türk vatandaşının çıkarını ve menfaatini korumaktır.amerika da her ermeni tasarısının görüşülmesinin öncesinde bizim diplomat ve milletvekillerimiz akın akın amerikaya yahudi lobisinin desteğini almak için koşarlar.Şimdi bu olanlardan sonra ermeni tasarısı çıkarsa ve tazminat talebiyle karşılaşırsak kimse şaşırmasın.Ve şunuda belirtelimki hamasın terör örgütü olduğuna dair avrupa birliği belgesinde Türkiye Cumhuriyeti ninde imzası vardır.Yani hamasın terör örgütü olduğunu kabul etmişiz.Fakat burada sapla saman karıştırılıyor.Filistin halkını savunacağım diye hamasın destekçisi olmanın savunulacak tarafı yoktur.Unutulmaması gereken pkk bizim için neyse hamas da israil için odur.

Tabiki Filistin deki çocukları öldürmek bir insanlık suçudur.Fakat bakıyorumda kendi ırkdaşı olan araplar sus pus oturuyorlar.Başbakanın tepkisi haklıdır ama diplomatik değildir.Bizim israil ile siyasi ekonomik ve askeri ortak çıkarlarımız vardır.Bunları bir kalemde silip atamazsınız.Türkiye cumhuriyetinin çıkarlarıda herşeyin üzerindedir.Türkiye başbakanının asıl görevi Türk vatandaşının çıkarını ve menfaatini korumaktır.amerika da her ermeni tasarısının görüşülmesinin öncesinde bizim diplomat ve milletvekillerimiz akın akın amerikaya yahudi lobisinin desteğini almak için koşarlar.Şimdi bu olanlardan sonra ermeni tasarısı çıkarsa ve tazminat talebiyle karşılaşırsak kimse şaşırmasın.Ve şunuda belirtelimki hamasın terör örgütü olduğuna dair avrupa birliği belgesinde Türkiye Cumhuriyeti ninde imzası vardır.Yani hamasın terör örgütü olduğunu kabul etmişiz.Fakat burada sapla saman karıştırılıyor.Filistin halkını savunacağım diye hamasın destekçisi olmanın savunulacak tarafı yoktur.Unutulmaması gereken pkk bizim için neyse hamas da israil için odur.

Filistin ve israil tarihi hakkında bilgi sahibimisin?
Bu yazdıgın yazıyı tekrar okumanı tavsiye ederim.Yalnız öncelikle Filistin ve İsrailin tarihi hakkında biraz olsun bilgi edinmelisin.Daha sonra pkk ile hamas ı nasıl aynı kefeye koydugundan utanıp forumdan özür dilemeni bekliyorum.

ya ne acaip insanlarsınız bi kere bırakın ideoloji din ırk ayrımı yapmayı neticede ortada bir insanlık katliamı var bir ülkenin başbakanlığına talip olan bir insan herşeyden önce bir insan böyle tepkili olması az bile....Kahrol israil zaten olacaksın! Allah seni israf etsin!

Geri