Erkekler Neden Küpe Takar ?

karşı cinse dahada iyi gözükmek için kendileirni rezil etme ben yolda gördüğümde bu kesin top diorum :D

onu bunu bilmem ama benim amcamın oğlu dudağının altına piercing takmıştı gerçi direk karşı çıkmadık yoksa ona sarılıp bağlanacak belki de bizlerden uzaklaşacaktı.. zaten hevesini alınca da fırlatıp attı

bizm burda da bana nye küpe takıosun yakışıyo mu senin gibi adama diyenleri şimdi görüyorumda adam pirsing takmış.......

Takmam, takana takarım o kadarr (Kendi ailem için konuşuyorum)

''Küpeyi Allah'ın Kölesi Oldukları İçin Takanlar Var'' Osmanlı tarihini bilenlerden takanlar varsa büyük ihtimal bundan etkilenip takmışlardır...

Onun dışında takanlar ise özenti,sonradan görme, falan fistandır....yakıştığı icin takanlarda vardır ama unutmayalımkı kupe bayan aksesuarıdır =)

ne alakası isteyen takar ben kullanmıyorum ama yakışan takıyosa bi sorun yok ama bi özenti olduğunu düşünüyorum

Ben taktım doğrusu .. Hiçbirşey düşünmeden taktım.Sadece yakıştığı için taktım bunun başka açıklaması olamaz bence ...

yarısından çoğu özenti :D Allah'ın kölesi olduğu için takıcak olanı en azından ben görmedim :d bir bölümğ de sen neden koluna saaat boyluna kolye takıosan onun için takıo kendi hoşuna gittiği için :p

Ben kendime yakıştırdığım için takıyorum.Bence yakışan taksın.Takmayanda salça olmasın niye takıyorsun diye olay bu bence.

neden taktiklarini bilmem ama ben sahsen sevmiyorum hoslanmiyorum küpeli erkeklerden itici geliyorlar bana karsi yani bu tabii benim kisisel görüsüm

Yauv bırakın yauv herkesin kulağı kendine, herkesin yaşantısı kendine

6 yıldan fazladır kulağımda 2 delik var kime ne yahu kızlarla ne alakası var bu işin

özentilik yazmışsınız kimden özenicektim 6 yıl önce kadıköyde 3 kişinin kulağı delikti biri bendim zaten

gereksiz bi konu kızlar niye vajinasını deldirir diyede bi konu ben mi açıyım uzar gider bunlar :goz:

Aynen reıs ozentılıkle hıc bı alakam yok.Sol kulaımda 2 tane var .Kımsede bısı dıyemez neden takıosun dıe. Amacım sekıl olsun...:victory

ßuda Örn :victory

n1623873867_188413_5898934.jpg

insanLarı dış görünüşLeriyLe yargıLayanLara takmak Lazım ama küpe değiL başka bi yerden başka bir şey
o zaman insan iLişkiLerinde saçı başı küpesi değiLde karakterin önemLi oLduğunu anLar bu embesiLLer

Takaların Belki Milyonda Biri Yavuz Sultanın Felsefi Düşüncesiyle Takmıştır Ama O Kadar Tarihi Bilgileri Varsa Başka şeyleride Iyi Bilmelidirler Bana Bunu Cevap Olarak Veren çok Insan Oluyodu Sorduğum Zaman Ee Yavuz Selimde Takmış Madem O Kadar Yavuz Sultan Selim Hayranısın Diyorum Yavuzun Beyaz Atının Yelesindeki ısr Nedir Diyorum Tak Kalıyo Ve Küpeli Bir Erkeğin Yanında Gezen Kızları Anlamış Değilim Kalitenizi Düşürmeyin Adam Gib Erkekmi Kalmadı Kızlardan Kaynaklanıyo Yani Açıksası Erkelerde Onlardan Takyo Vay Halimize Eskilerden At Koşturan Yay Geren Saz Ile Aşk Eden Türk Genci şimdi Anlamsız Metal şarkılarda, Orasını Burasını Deldirmekte ,evete Yes Tamama Okey Demekte Yazık Gerçekten Gelin O Küpeyi Ilk önce Gönlümüze Takalım Türk Kültürümüze Köle Olalım Yabancılaşmayalım Yazık Bize Yazık Kendimize Gelelim

ßu nasıL ßi zihniyet .. oNa kaLırsa biLekLik taKmak da Kız iŞi ..! ßiLeziğin aLtın oLmayan modeLLeri oLarak geLiştiLer .. ßende şöyLe soL tArafa MıknatısLı aLmayı Düşünüyorum .. mAksat Aksesuar .. yAkıştığını Gördüm ßeğendiğim ßi Rapçide ßende deNemek İstiyorum .. ÖzentiLik Gibi Saçma şeyLer yAzmayın .. o zMan herKes farkLı şeyLer GiymeLi , takmaLı , yemeLi wS ..

Geri