Hacklenen Hotmail / MSN Adreslerinizi Kurtarın! - Videolu!!!

slm Lar onceLikLe

Kardes resimLeri YeniLermisin ve windows Livede boyLe bi şey yok.windows Liveye Gore bi Konu acarsan sewinirizz.

bu yonTemLer oLmuyor artık yazdıkLArınızı zAmanımıza Gore YeniLerseniz Sewinirim...

az önce 2. yolu denedim ama gönderdiğim mail hemen bana geri geldi.....:(

ben zaten profil bilgilerimi tam hatırlamıyorum:vur

yani ikinci yoldaki mail adresi artık kullanılmıyo olabilir....:( söööliiim dedim:( :( :(

admin kardes beni bir msnye eklermisniz acıl sizle bişey konuşcam

HELLBOY SAYENDE MAİLİMİ ALDIM SÜPER OLDU YA..
eger sorun olan olursa bende burdan yardım edebilirim...

eet bende almak istiorum eski adresimi

ama ben profil bilgilerimi bilmiorum...yani adresi alırken hepsini sallamıshım :vur

buna bi çare yok galiba :saskin

yine de sööliim dedim ben:vur :vur :vur :vur

pori' Alıntı:
eet bende almak istiorum eski adresimi

ama ben profil bilgilerimi bilmiorum...yani adresi alırken hepsini sallamıshım :vur

buna bi çare yok galiba :saskin

yine de sööliim dedim ben:vur :vur :vur :vur

maalesef mümkün değil.

bilader sana nasıl teşekkür etsem azdır sayende 2 tane mail adresini kurtardık. Ayrıca senin yaptığın bu olay birkaç forum sitesinde aynen yayınlanıyor ama kimse alıntıdır diye bir şey belirtmemiş. Çok teşekkürler.

Resim linkleri tekrar düzenlenmiştir.

Şİmdi 1. yönTemde o şifreyi weriyo ya oNdan soNra Ne Yapcaz...Msn Ye Msj mı geLcek ?? ya da ne biLim biraz yardm edersen sewinirm..

ßLacK..' Alıntı:
Şİmdi 1. yönTemde o şifreyi weriyo ya oNdan soNra Ne Yapcaz...Msn Ye Msj mı geLcek ?? ya da ne biLim biraz yardm edersen sewinirm..

yazılanı tam olarak okumayı denedinizmi?

hellboy726' Alıntı:
yazılanı tam olarak okumayı denedinizmi?
Oqudum Oqudum süpHn oLmasın aNLasam orada yardım isTemezdm anLamadıgım icin Yazdm Sende saoL cok Yrdımcı oLDun..!!!

ßLacK..' Alıntı:
Oqudum Oqudum süpHn oLmasın aNLasam orada yardım isTemezdm anLamadıgım icin Yazdm Sende saoL cok Yrdımcı oLDun..!!!

üzgünüm resimli anlatım birde üzerine 4 yöntem ekliyince anlamayanlara özel anlatım yapmıyorum. ancak problem yaşadığınız yer varsa yardımcı olabilirim..

Not: daha düzgün bir türkçe kullanmayı deneyin.

süpersin...ellerine sağlık valla adres patlarsa bu yöntemlerden birini kullanıcam

ben yukarda yapılan her şeyi yaptım şu ticket number onu da aldım
şimdi ne olcak bi de onu yazarsan tam süper olacak teşekkürler

sa

saol cok güzel olmsuta ben ilk yontemi denedim musteri noda geldi fakat bi gelisme yok :(

Ins olur !eger olursa sana nasıl tsk edecegımı bılemıorum 2,5 yıllık emek harcadıgım charımı gerı alırsam dıle benden ne dılersen !

Geri