'Hepimiz Ermeniyiz' sloganına tepki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maximus' Alıntı:
az once mıllı gazatelerımızden bırınde bır resım gordum. ermenılerın protestolarından bırı eger resmı bulursam burada paylasacagım.

biz adamı yuceltıyoruz!!!! pekı onlar ne yapıyor. bır pankart acmıslar ve pankartta aynen soyle yazıyor.

1.500.000 + 1

bu nedemek? umarım anlamıssınızdır. onlar bunu yapıyosa bızım hrantı ne yapmamız lazım bılmıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bız ıse bırbırımıze dalasmaktan baska bıse yapmıyoruz.

yaw bende gördüm o pankartı bunları gördükçe + nın yanına daha fazla sıfırlı şeyler görmek istiyorum walla..

Türk kanı pistir diyen bi adam türk olamaz...Allah cehennem azabından ayırmasın onu...

biz ermeni değiliz has türküz!!!

O Pankartı taşıyan halis ermenidir!!!

Türklüğünü Terkeden;Türkün Gazabına ve Lanetine Uğrasın!!!

bercih' Alıntı:
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine tepki olarak dile getirilen "Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Hrant’ız" sloganına tepki gösterdi.

Muhsin yazıcoğlu..devlet bahçeli.. şevket kazan..falan fesmekan..

Ya sayın başkanlar hani siz ermeniydiniz(!)..
Yaw hani sizin "empati" yeteneğiniz wardı..
ulen hani azınlıkların yanındaydınız...
karşı görüşte olanları kategorize edip çuvalladınız be güzelim...
madem öyle bırakın o zaman şu fikir özgürlüğü tantanasını..
işinize gelen fikirlere empati yapıp gelmeyenlere yapamıyorsunuz öyle mi?
bakın işinize.

ya bu insanlar böyle yaparak yok trabzon yok diyarbakır yok bursa ist. vs. sınıflandırarak ülkeyi içten bölmek istiyorlar türkün türkten dostu yoktur ama türk olmayan herkes millet düşmanıdır bunu kimse unutmasın allah rahmet eylesin bizleri suçlayan yazısı dısında adamı tanımazdım ama medya sağolsun 1 haftadır sabahtan geceye kadar prog.larda göstere göstere adamı muser ettıler ne turk gazetecıler oldu kac bın askerımız vatandasımız oldu bır dakıka dısında buyutmedıler kurtlar vadısı gerceklerı gosterınce yasaklansın dıye herkes ayaga kalktı yenı bolumlerı daha cok yankı uyandıracak bakalım baska ne bahanelerle onlemeye calısacaklar bız kendımızı sevdıgımız surece bu ulke bolunmez arkadaslar.

J@CK@L' Alıntı:
'Evet gözümüz var toprağında bu vatanın. Gözümüz var ama koparıp götürmek için değil, en dibine gömülmek için'

Hrant Dink

Bu sözleri söyleyen bir insan hrant dink'in türk düşmnanı olduğunu savunan insanlardan çok daha fazla Türk'dür benim gözümde.

Ermeni oLan birine nasıL Türk diyebiLiyorsunuz anLıyabiLmiş değiLim..Uyanın adam ermeni..Yok öLe ermeni asıLLı türk ayakLarı..Ya ermenisindir Yada Türk..Nihayetinde en dibinede gömüLdü ataLarı gibi...(Sözde Soykırım)

Siyaset konularına uzak durucam dedim ama son günlerde artık beynime kadar fırladı .. Bulunduğumuz ortamda neden hep aynı kişiler tartışmaları başlatıyor merak ediyorum?? ( Siteden bahsediyorum.. ) Niye bir başkası değilde hep aynı kişiler?? Mademki siyaset tartışmaya meraklıydınız.. veya meraklısınız siyaset okusaydınız? Hadi diyelim yapamadınız.. Okuyamadınız kafam basmadı dediniz peki bu yorumları yaparken kafanız nasıl basıyor hiç anlamıyorum..

Neyse sözde konu Ermeni bir gazeteci, TV gösterdiklerinde ilk defa duymuştum adını öldüğünü öğrenince de biraz da olsa bir burukluk geldi içime sonuçta emek veren bi insandı.. Ama daha sonra biraz daha araştırdak sonra Türklüğe ileri geri söylediği bir takım sözleri duydum ve demek ki üzülmemek gerekmiş dedim.. Şimdi ben mi anlamsızım yoksa bizim bazı halk topluluğumuz ciddi kafayı mı yemişte çıkıyor oraya hepimiz hrantız heminiz ermeniyiz diyor? Bunu diyen bi Türk mü? Ben öyle Türkün ...

Diyip bırakmak istiyorum.. Anlıyan anladı ama artık bu siyasi konulardan başka tartışacak şeylerde var onları getirsenizde tartışsak daha huzurlu olucaz ama ... anlatamayız ki...

bu ülkenin çıkarlarına ters düşen her davranış, her hareket; bizim için de

yanlış ve ters'tir.. bu ermeni vatandaşın öldürülmesi ne bize zarar verir ne size,

ne de başkasına.. zararı bu ülkeye dokunacaktır, ve buna binaen de türk

milliyetçilerine.. kendi içimzde de görüyoruz, bir resim üstüne neredeyse katili

muhsin beyin dostu ilan edecekler! bu ülkenin provake aşkıyla dolu insanları en

küçük bir hata, kusur bekliyorlar, nasıl yapsak da bu ülkenin asli evlatlarını

yerlere çalıp onları vatan hainin gösterbilsek diye.. çok net gördük ki bu olayda

da bir katil için binleri ateşe gönderiyorlar.. o binler de bu vatanı en ulvi değeri

sayan bizler işte..

siz nasıl parmak ucundaki yara için tüm bedeni işe yaramaz sayıp çöpe

atarsınız, bunun hangi mantıkta yeri var?.. o yara iyileşecek ve bünye de

hiçbirşey olmamış gibi yaşamını sürdürecektir, ama siz onu daha fazla

hırpalarsanız unutmayın, onun da size karşı tepkisi çok daha sert

olacaktır!!..

[ RigaL ]' Alıntı:
Muhsin yazıcoğlu..devlet bahçeli.. şevket kazan..falan fesmekan..

Ya sayın başkanlar hani siz ermeniydiniz(!)..
Yaw hani sizin "empati" yeteneğiniz wardı..
ulen hani azınlıkların yanındaydınız...
karşı görüşte olanları kategorize edip çuvalladınız be güzelim...
madem öyle bırakın o zaman şu fikir özgürlüğü tantanasını..
işinize gelen fikirlere empati yapıp gelmeyenlere yapamıyorsunuz öyle mi?
bakın işinize.

le rigal ... Allah senı ne yapsın olm ben sana dıom onune gelenLe msn de konusma ; ) kimi kastettigimi anladın sen :vur

devlet bahceliyi ele alalım mesela... ılımlı bi politika uygulamaktadır...
en basit örnegi kayserideki büyük kurultayda... aleviler icin cadırlar actırmıstır dergahlar vardır... alevi türküleri okunmustur

diyarbakırda mı baska bi ildemi dogu mhp il baskanı kürtce konusma yapmıstır ;)

ister oy icin de ister baska sey bak empati bu da ; )

bana sorarsan yanLıs bi politika o ayRı ama böle işte..

hem sevket kazan kim ya :D onu nıye devlet bahcelı we muhsin yazıcıogluyla yan yana yazdın anlamadım :D

kafanızı yormayın kanında ermeni olmayan hiç kimse ne olursa olsun biz ermeniyiz diye bağırmaz tabi o da onların tercihleri biz ermeniyiz diye bağıran bir guruba yada kişilere siz türksünüz diyecek halimiz yok

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hrant Dink'in öldürülmesinin ardından "hepimiz Ermeniyiz, hepimiz Hrant'ız" sloganının kullanılmasını eleştirerek, "Bu ne demek? Hepimiz Türküz, hepimiz Mehmet'iz" dedi.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan "Ermeni gazeteci Hrant Dink bir cinayete kurban gitti. Tabii ki lanetlenecek, şiddetle kınanacak bir olay. Ancak bunu kınayalım derken gazetelerimizin manşetlerine (hepimiz Hrant’ız hepimiz Ermeni’yiz) demek bu millete yakışmaz. Biz Mehmetleriz, Hasanlarız, Hüseyinleriz. Biz Hrant değiliz, Ermeni de değiliz." dedi..
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine tepki olarak dile getirilen "Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Hrant’ız" sloganına tepki gösterdi...

Bu ve vb. düşüncelere cevap olarak;

" insan gelişimi aşama aşamadır, tutup dört yaşında bir çocuğun kelimeleri imalarıyla anlamasını bekleyemezsiniz..

O çocuğa ‘ağır başlı’ dediğinizde kafası ağır olan, büyük olan birini tahayyül eder.

O çocuğa tutup "hepimiz ermeniyiz" derseniz kelimeyi esas anlamıyla anlayıp size " ben ermeni değilim" diyebilir..

4 yaşında değiliz.."

Mehmet Bekaroğlu

Anlamsız ve Gereksiz tartışmalar,
Hrant bir kurban onu katledenin dini, dili, ırkı yoktur, o BİR KATİLDİR,
Hrant TC Vatandaşı bir Ermeni, ve eğer yazılarını gerçekten de okudum diyen insanlar var burada. onlara şunu söyleyim tam okuyamamışlar, diaspora dayatmalarını yaparken o diasporaya karşı çıkarak ülkesi olan Türkiye'yi savunduğu bir açık, bazı görüşleri bir çok kişiyi rencide etmiş olabilir ama şundan emin olabilirsiniz ki TÜRK halkına hiçbir hakareti olmamıştır, sadce kendi dinini yaşayan kendi dili olan bir Ermeniydi, ve eline ne silah aldı ne de insan canı yaktı sadece yazdı. tabi eli kalem alan ne yazık ki yanına birde çelikten bir koruma almalı ne yazık ki durum bu,

SAYGILARIMLA

Çocukları katil yapanları kınayalım.

[ RigaL ]' Alıntı:
Bu ve vb. düşüncelere cevap olarak;

" insan gelişimi aşama aşamadır, tutup dört yaşında bir çocuğun kelimeleri imalarıyla anlamasını bekleyemezsiniz..

O çocuğa ‘ağır başlı’ dediğinizde kafası ağır olan, büyük olan birini tahayyül eder.

O çocuğa tutup "hepimiz ermeniyiz" derseniz kelimeyi esas anlamıyla anlayıp size " ben ermeni değilim" diyebilir..

4 yaşında değiliz.."

Mehmet Bekaroğlu

"hepimiz ermeniyiz" imalarının altında DAHA NE İMALAR YATTIĞINI da biz

senin anlamanı beklerdik dostum.. belki 4 yaşındaki çocuk senin gibi bu lafı

masumane bir ima olarak kabul eder, "bir ölüm olayı olmuş, bunun acısını

milletçe duyduğumuzu göstermek için bu laflar söyleniyor" der, ne yazık ki

dediğin gibi 4yaşında değiliz, ve ASIL OLAN İMALARI da gayet net anlayabilecek

yaştayız...

ne imasından bahsediyosun turk hard ya..

ya arkadaslar merak etmeyin bi rahat uyuyun, huzurunu bozmayın ..bu slogan sizi ermeni yapmaz.
Bu cinayet sebebiyle ruhları harap olmuş insanlar attı bu sloganı sokaklarda.
Sizin ruhunuz rahat demek.

Ayrımcılık, yabancıyı dışlama, şovenizm öküzlüğü, ideolojik ayılık heryerde var.

Örnekle;
Almanya’da türkleri yakan alman faşistlerine karşı almanlar “hepimiz türküz” şeklinde pankartlar açsalardı, kötü mü olurdu yoksa almanya’ya ihnanet mi etmiş olurlardı ?

Ya da Amerikada ayrımcılık gören müslüman yabancılar için abd vatandaşları “hepimiz müslümanız” deselerdi vatana ihanet mi olurdu ? Beklide demişlerdir..ama aynı türkiyedeki gibi çoğuluk dememiştir..

Peki demeyen arkadaşlar vicdanızdan gelerek söyleyin ermeni oldugu icin öldürülen birinin katillerine tepkimizi göstermek için “hepimiz ermeniyiz” demek vatana, Türklüğe ihanet midir?

kanım TÜRK soyum TÜRK dünüm TÜRK bugünüm TÜRK ruhum TÜRK duruşum TÜRK bakışım TÜRK TÜRK oğlu TÜRKüm Hepimiz ermeniyiz diyenlere duyurulu HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRüDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRüDÜNÜZ { Herkese Yollarmısın }

yaşasın karasıyla akıyla egesıyle marmarasıyla g dogusuyla d anadolusuyla trakyasıyla musuluyla kerkük üyle kısacası; misakı millisiyle atasıyla töresiyle..
varsa karşı çıkacak baba yiğit çıksın.
akıllan Türk evladı akıllan HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MEHMEDİZ..
(O cenazedeki gösterileri yapanlarıda cok yakından biliyosunuz yavuz bingölünü ferhat tuncunu fazla karıştırmayın kafanızı o mallara ölüm treni yaklaşıyor..)

çok üzücü bi olay taby ki ama...doğrusu bilemiorum siyasi konular bunlar=)

bana uygun deil=)ama türk dediğin türk'tür..ermeni dediğin de ermeni..

nie bi türk pankarta ermeniyiz yazsın ki?biraz dikkat ederseniz cenazedekilerin %99 unun ermeni tipli olduğunu anlarsınız..muhabirler bazılarıyla konuşuo,belli zaten konuşmadan..biz türk'üz,başka dostlarımız wardır ama nie ermeni olalım diorm son olarak...

sadece biraz kafanı yor, o verdiğin örnekleri yapacak bir alman veya abd

vatandaşı bulabilecek misin bu dünya üzerinde?.. bir amerikalı kadar devletini

düşünen, bir alman kadar milliyetine sahip çıkan devletlerin vatandaşlarını

örnek gösterdin bana, hiç aklım almıyor onların bunu yapacaklarını hiç..

sağolsun ama, bizim ülkemiz aydın geçinen satılmış binlerce insanla dolu olduğu

için, gönül rahatlığı içinde yaptıkları işi çok normal, zararsız gibi gösterip

imalarını da net bir şekilde yapıyorlar.. canım medyamız da o kadar hoş empoze

ediyor ki bunu bizim benliğimize, onlar aydın kesim, bunlar çok normal şeyler,

içleri yanıyor feryatlardalar şeklinde başka bir ülkede belki vatandaşlıktan reddi

bile olası kılacak hareketleri halkımız normal farzedip geçip gidiyor.. acırım ben

bu vurdumduymazlığa artık, sonu nereye varacaksa....

[ RigaL ]' Alıntı:
Muhsin yazıcoğlu..devlet bahçeli.. şevket kazan..falan fesmekan../B]

bunların üçü de birbirinden bağımsız kişiler
fikirleri bazı konularda aynı olsa da üçünü birden aynı kefeye koyman mantıksızlıktır.
bende bu üç insanla aynı fikirde değilim ama üçünü de farklı farklı eleştirmezsen objektiflikten uzaklışırsın ve de gerçekleri değil sadece körü körüne inandıklarını görürsün o durumda.

birde şunu söylemek isterim sana
bu kişileri yaptıkları tek olaya göre değerlendirme
hayatta yapılabilecek en büyük hata tek bir olayı baz alarak insanları değerlendirmektir.

Media' Alıntı:
Hepimiz Türk'üz,Hepimiz Nizam-ı Alem'ciyiz ...
stormyman' Alıntı:
türküz biz türkün türkden başkada dostu yoktur
derinlerde' Alıntı:
türkün türkten başka dostu yok bu tepkilerin hepsi ülkeyi kaosa sürüklemekten başka bi şey değil..
canpolat_kv' Alıntı:
y türkün türkten başka dostu yoktur ama türk olmayan herkes millet düşmanıdır bunu kimse unutmasın
ζђάмυѓ' Alıntı:
TÜRK’ÜN; TÜRK‘TEN BAŞKA HİÇ BİR ZAMAN DOSTU OLAMAZ
osiris_cemo' Alıntı:
"türkün türkten başka dostu yoktur" sözünün altına imazmı atarım tarih ve günümüz açıkça bunu gösteriyor
2nisan' Alıntı:
ben TÜRK'ten başka kimseyi tanımam arkadaş !

Siz= "türkün türkten başka dostu yoktur"diyenler..

Siz; türkün türkten başka dostu olmasın istiyorsunuz..

Siz; dostumuz olmasınki çevremizdeki ülkeler bizlere hep düşmanlık beslesin istiyorsunuz..

Siz; çevre ülkeleri dost yerine bir tehdit unsuru olarak görelim ki iktidarımız ayakta kalsın istiyorsunuz..

Siz; bitmek bilmeyen bir korku, yükselen bir tehlike içinde olalım ki; bundan bir milli birlik/beraberlik ideolojisi yaratalım istiyorsunuz..

Siz; birlik ve beraberliğimizin sadece bizlere düşmanlık besleyen milletlerin varlığıyla mümkün olabileceğine inanıyorsunuz..

Tamam abi siz bu sloganı atmayın..

Biz; bunlara inanmıyoruz ; )

sanırım yeni seçim için oy çalışmaları başlamış. :)
AsS@SsiN arkadaşımın kişisel iletisiydi, ortak olduk artık kişiselliği kalmadı aynen aktarıyorum.
BİR ERMENİ ÖLDÜ ONBİNLER YÜRÜDÜ HER YIL ONBİNLERCE ŞEHİT VERİYORUZ HANGİNİZ YÜRÜDÜNÜZ

?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri