bu adamların kölesi olmak onların mantığı ile hareket etmek değilmdiir hahhhhah onları yapan sensin gözüm benim mantığımda belli safımda... ( kimin yanındasın onu bile kestiremedim tek yön oynaman lazım )
akp ye oy verdiğimide nereden çıkartıyorsun vallaha da billaha da akp bir oy vermişliğim yok vermemde hacı... benim oyum kendime gider. Türkiyenin başındakilerde ben olmadığına göre onlara vermem benim oyum belli...
o benim güzel ülkem heron alıyorsa senin ülken hangisi oluyor seninde deiğin gibi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... :durdurun:durdurun:durdurun
birgün sende o dediğin dinci ülkelerin kölesi olacaksın meraklanma yol yakın
burada konumuz ne biliyormusun andımızı okumayan bir insan ve bu andımızı milli eğitimden kaldıran yönetim var biz ne diyoruz andımızı okumayan adam milliyetçi değilmidir diyebilirmisin hayır diyemezsen diyeninde aklına şaşaşırm
milliyetçilik andımıza bağlıysa o zaman vay haline türkiyenin... ben milliyetçiliğin içten geldiğini sanıyordum meğer siz mantığı ile andımıza bağlıymış
varsayalım ki andımız hiç olmadı eeee siz milliyetçiler olmayacakmıydınız ülkeyi sevmeyecekmiydiniz sizin sevginiz andımızamı bağlı.:durdurun:durdurun:durdurun eğer öyleyse sz ülkeyi hiç sevmemişsiniz demektir..