Milli Eğitim'de Büyük (!) Değişiklik

milli duygularla dolmak taşmak sana bağlıdır hoca andımıza değil... Bizim hiç andımız olmadı ama şükürler olsun ki.... sevgi dolup taşıyor

Benim anlattığımdan bunumu çıkartabildin?
Yukarıdaki konunun nesini savunuyorsun sen?

Doğru sende koşulsuz bir parti sevgisi sezdim herşeyede evet dememek lazım bir bakarsın bir gün fikirlerinide söylemez halde olursun.

Benim anlattığımdan bunumu çıkartabildin?
Yukarıdaki konunun nesini savunuyorsun sen?

Doğru sende koşulsuz bir parti sevgisi sezdim herşeyede evet dememek lazım bir bakarsın bir gün fikirlerinide söylemez halde olursun.

sizler neyi eleştiriyorsunuz peki andımızı çıkardılarda ne oldu bazıları bölünüyoruz demiş :durdurun:durdurun

koşulsuz parti sevgisinin sahibi olduğum için gururluyum.

fikirlerimi herzaman söylerim meraklanma...

boşuna post kasmamak lazım bilgin olsun.

bu adamların kölesi olmak onların mantığı ile hareket etmek değilmdiir hahhhhah onları yapan sensin gözüm benim mantığımda belli safımda... ( kimin yanındasın onu bile kestiremedim tek yön oynaman lazım )

akp ye oy verdiğimide nereden çıkartıyorsun vallaha da billaha da akp bir oy vermişliğim yok vermemde hacı... benim oyum kendime gider. Türkiyenin başındakilerde ben olmadığına göre onlara vermem benim oyum belli...

o benim güzel ülkem heron alıyorsa senin ülken hangisi oluyor seninde deiğin gibi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... :durdurun:durdurun:durdurun

birgün sende o dediğin dinci ülkelerin kölesi olacaksın meraklanma yol yakın :D

burada konumuz ne biliyormusun andımızı okumayan bir insan ve bu andımızı milli eğitimden kaldıran yönetim var biz ne diyoruz andımızı okumayan adam milliyetçi değilmidir diyebilirmisin hayır diyemezsen diyeninde aklına şaşaşırm

milliyetçilik andımıza bağlıysa o zaman vay haline türkiyenin... ben milliyetçiliğin içten geldiğini sanıyordum meğer siz mantığı ile andımıza bağlıymış

varsayalım ki andımız hiç olmadı eeee siz milliyetçiler olmayacakmıydınız ülkeyi sevmeyecekmiydiniz sizin sevginiz andımızamı bağlı.:durdurun:durdurun:durdurun eğer öyleyse sz ülkeyi hiç sevmemişsiniz demektir..

onlara vermem benim oyum belli...

anladım sen bdp ye veriyorsun o zaman dimi ?

"o senin güzel hükümetin" demiştim akp li olduğunu varsayarak,çünkü akp yi eleştirdiğin tek bi yazın bile yok. ve ayrıca ülkeyi satan,dinci adamları ben kendi hükümetim demem.dindar ayrı dinci ayrı.

o benim güzel ülkem heron alıyorsa senin ülken hangisi oluyor seninde deiğin gibi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

hem diyorsun ki silahlarımız hep yabancı bundan yakınıyorsun ama heron örneğini verdiğimde de lafı değiştirip geveliyorsun.

çelişkinin daniskasını yapıyosun şu an.

birgün sende o dediğin dinci ülkelerin kölesi olacaksın meraklanma yol yakın :D

sende meraklanma ki biz kölesi olacağımız yere ölürüz daha ii çünkü atamız,atalarımız bize bunları öğretti.

kemalist olmakta,atatürk ü anlamak da her baba yiğin harcı değildir,evvela hiçbir çıkarın olmadan vatanına bağlı olman gerekmektedir.

sorun andımızın kaldırılması değil sorun türk milletini uyandırıcak olan milliyetçilik duygularını vericek şeylerin kaldırılmasıdır.

abd nin daha önce devirdiği hükümetlere neler yaptığını onları nasıl devirdiğini araştır,öğren,ondan sonra gel burada bişiler yaz bence kardeşim.

ondan sonra gelip bize hak vericeksim :smile:

pkk ya da hak verip desteklediğine yüzde 200 eminim =)

neyse ben burada sonlandırıyorum konuşmamı.

şimdi istediğin yere nokta koyabilirsin.

Verdiğim haberde "Andımız ve İstiklal Marşı" başlığı bi bütün olarak verilmiş..

Neden bu haberi OLUMLU karşılayanlar sadece andımız konusuna yükleniyor ?

Orada bütün bir ifade var. İstiklal Marşı'na da yüklensenize madem bu kadar çok biliyorsunuz.
Hadi söyleyin "İstiklal Marşı okunmasa Türklük mü gidiyor?" diye.
Yemez!

"Türküm, doğruyum, çalışkanım,

İlkem; küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir.

Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir.

Ey Büyük Atatürk!

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ne mutlu Türküm diyene!"

Bunun nesi rahatsız edici ? Sonunda "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" yazdığı için, akp nin bölücü faaliyetlerini okullarda engellediği için, imam hatiplilerin eğitim alanını genişletmek için yapıldığını artık herkes anladı.

Atatürk'ün yolundan gitmek bu kadar mı batıyor size kardeşim ?

Nereden geldiğinizi unutmayın..
O İstiklal Marşı biz rahat bir devlette özgürce yaşayalım diye, şuan burada olmamızın en temel sebebi olan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve Türk Milletine yazıldı.. Sen kim oluyorsun milletin manevi hazinesi ve Türkiye'nin en önemli varlığı olan İstiklal Marşı'nın okunmasını kısıtlıyorsun ulan !

Sadece bir tane eski paltoyla gezip gece gündüz düşünüp o yoklukta kağıt bulamadığı için aklına gelen mısraları duvarlara yazan (!) , parasız haliyle kimsesiz çocuklara yardım eden, vatansever bir şaire de mi saygınız yok sizin !

Andımızın kaldırılmasına yüklenenler İstiklal Marşı'na da bi kılıf bulacaktırlar
Ama emin olun hiç bir Türk genci İstiklal Marşı okumadan okula girmez !

Oktay Ekşi güzel söylemiş gerçekten ; "Anasını satan neleri satmaz ki!"

milli duygularla dolmak taşmak sana bağlıdır hoca andımıza değil... Bizim hiç andımız olmadı ama şükürler olsun ki.... sevgi dolup taşıyor

siz kimsiniz ?

türkiyede yaşıyor iseniz nasıl andımız yok dersiniz ?

bu andı ve istiklal marşını kabullenememiş kürt - ermeni - rum gruplarının mensubu isen ne diye bu ülkenin nimetlerinden faydalanırsın ? ve yine kabullenmeyi düşünmüyorsanız bu ülkeyi terk etmeyi düşünmeniz gerekmezmi ? terk etmiyorda hala bu ülkede kalabilme yüzsüzlüğünü gösteriyor iseniz ne diye sesinizi kesmiyorsunuz ki ? illa kesilmesini neden beklersiniz ki ? sonradanda mağdur olduk !!! diye neden ağlanırsınız ki ?

sizi anlamak mümkün değil .anlamaya calısmakda gereksiz .atamı özlüyorum ve saygıyla anıyorum... sizin dilinizden en iyi anlayan oydu cünkü .

anladım sen bdp ye veriyorsun o zaman dimi ?

"o senin güzel hükümetin" demiştim akp li olduğunu varsayarak,çünkü akp yi eleştirdiğin tek bi yazın bile yok. ve ayrıca ülkeyi satan,dinci adamları ben kendi hükümetim demem.dindar ayrı dinci ayrı.

hem diyorsun ki silahlarımız hep yabancı bundan yakınıyorsun ama heron örneğini verdiğimde de lafı değiştirip geveliyorsun.

çelişkinin daniskasını yapıyosun şu an.

sende meraklanma ki biz kölesi olacağımız yere ölürüz daha ii çünkü atamız,atalarımız bize bunları öğretti.

kemalist olmakta,atatürk ü anlamak da her baba yiğin harcı değildir,evvela hiçbir çıkarın olmadan vatanına bağlı olman gerekmektedir.

sorun andımızın kaldırılması değil sorun türk milletini uyandırıcak olan milliyetçilik duygularını vericek şeylerin kaldırılmasıdır.

abd nin daha önce devirdiği hükümetlere neler yaptığını onları nasıl devirdiğini araştır,öğren,ondan sonra gel burada bişiler yaz bence kardeşim.

ondan sonra gelip bize hak vericeksim :smile:

pkk ya da hak verip desteklediğine yüzde 200 eminim =)

neyse ben burada sonlandırıyorum konuşmamı.

şimdi istediğin yere nokta koyabilirsin.

tamam bende bir iki kelimeden sonra sonlandıracağım...

peki wolf kardeşim ülkeyi hükümeti dinsiz insanlar savununcamı kendi hükümetim diyeceksin dindar ayrı dinci ayrı demişsin ama umutma dinci adam önce dindar olmuştur sonra dinci olmuştur burada bir çelişki var ve sözün yerini bulmamış..

çelişki tutarsızlıktır dostum bunu birçok mesajında gördüm heronu tayyip amca israilden alıyor ve sen diyorsun ki dış güç elini bizden çekmeli peki silahları ondan almazsanız silahsızmı savaşacaksınız güldürme sizin tek dostunuz var oda dış güçler öyle olmasa herkes yakın dururmuydu size...:durdurun

kölesi olacağımıza ölürüz diyorsun evet evet haklısın bende aynı görüşteyim ve ölmek için hazırım kendi safımda. atalarımızdan gördük değil mi..

evvela hiçbir çıkarın olmadan vatanına bağlı olacaksın diyorsun : evet dostum haklısın ve bende aynısını yapıyorum az öncede dediğim gibi kendi safımda vatanıma çok bağlıyım ( atalarımız öğretti safım belli vatanım belli )

abd nin daha önce devirdiği ülkeleri öğren demişsin : Bana hiçbir faydası yok sen bil yeter...

kime hak verip desteklediğimi kimseyi ilgilendirmez senin 86 yıl önceki mantığın neydi özgür düşünce : bende onu yapıyorum istediğime verir istediğimi savunurum

bende burada sonlandırayım mesajı.

noktayıda istediğim yere koydum. ( bu zaten bana bağlı istediğim yere koyarım )

Ben anlamıyorum bu işi. Ne zaman böyle bir olay olsa herkes karşı çıkıyor; ama nasıl oluyorsa sandıklardan da hep bu uygulamaların mimarı AKePe çıkıyor. Türkiye'nin %60'ı ülkesinin bölünmesinden, satılmasından, yağmalanmasından rahatsız olmuyor!! Bunu düşündükçe delirecek gibi oluyorum!

Ben bir öğretmenim ve "Atatürk'ün açtığın yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerek" büyüdüm. Yaşamım boyunca da bu amaca hizmet etmeye devam edeceğim.

Şimdi bazı AKePe yandaşları çıkıp diyecek ki, vay efendim bir "Andımız"ın ve İstiklal Marşı'nın kaldırılmasıyla ülke elden mi gider? Bunu diyen insanlar benim gözümde Türk olmanın ne demek olduğunu kavrayamamış, dejenere olmuş kişilerdir. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetinde olan kişilerdir.

Tarihi boyunca hiçbir zaman etnik çatışma yaşanmamış bir milletin şu anda içinde bulunduğu durumun tek sorumlusu AKePe hükümetidir. Dini, parti politikalarına alet ederek amaçlarını adım adım gerçekleştirmektedirler. Bundan 10 yıl önce ne türban tartışması vardı ne de Türk-Kürt ayrımı. Yapılan bu tür uygulamalar yüzünden şu anda tarihte görülmemiş iç çatışmalar yaşanmaktadır ve korkarım ki bu çatışmaların sonucu hiç iyi olmayacak.

Tamamen vatan sevgisi ve milletine bağlılık sözleri içeren "Andımız"ın sonundaki "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" sözü bazı kişilere battığı için kaldırılması talebinde bulunulmuştur. Ayrıca bunu kameralar karşısında hiç korkmadan söyleyebilme cesaretini göstermişlerdir. AKePe hükümeti bu kişileri susturmak ve cezalandırmak yerine el pençe divan durup isteklerini yapma çabasına girmiştir.

Yakında Diyanet İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nı birleştirirlerse hiç şaşırmam. Zira son zamanlarda eğitimde yapılan tüm yenilikler (!) din üzerine.
"8 yıllık kesintisiz eğitimi delecek bir karar çıkarıp da, zorunlu eğitimi; 1 yıl okul öncesi eğitim, 4 yıl temel eğitim, 4 yıl yönlendirme ve ortaöğretime hazırlık eğitimi, 4 yıl ortaöğretim olmak üzere 13 yıl olacak şekilde belirlenmesi. Bu süreçle, kapatılan imam hatip liselerinin ortaokul kısımlarının yeniden açılması sağlanması,

Somut yaşantıları bile anlayabilmekte güçlük çeken otistik çocukların eğitim programına din kültürü dersinin zorunlu olarak konulması,

Okullarda türbanın serbest bırakılması vb..."

Örnekleri çoğaltmak mümkün, bunlar sadece şu anda aklıma gelenler...

Her şey bu kadar açıkken hala çıkıp da yapılanları savunan kişiler, size söyleyecek çok güzel bir sözüm var:

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Burada saman altından Atatürk arapçayı kaldırdı , kur`an ' ı anlaşılmaz hale getirdi bilmem ne diyipte Atatürk'e suç bulmaya çalışmayın.O kaldırılan dil ne , adı üstünde "arapça" arap dili.Ne işi var Türk insanının ağzında arap dilinin ? Arapça öğrenmek isteyene kursları da var , yok direk arapça bile bilmeden taklid-i iman yapacak kişi de gider kur'an kursuna ezberler , anlamını bilmeden okur ; eğilir kalkar.İbadetten kastınız bu sizin.

İstiklal Marşı'nda hiç bir etnik köken övmesi yokken neden bu kadar batıyor size ? Andımız da NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözü neden bu kadar batıyor size ? Takunya yalayıcısı olduğunuzdan mı , yoksa ayına çizgisine kurban olduğunuz bir abd bayrağı hormonlarınızı harekete mi geçiriyor ? Atatürk : "Bu ülke, tarihte Türktü bugün de Türktür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır" demiş değil mi ? Başkasına da söz düşmez . İnsanların milliyetçilik duygularını köreltip benliklerini unutturmaya çalışıyorsunuz amacınız bu. Eğitimden milliyetçiliği ayıracakmışız , yok ya ! Atatürk ilkelerini say bakalım . 6 ilkenin bir tanesi milliyetçiliktir ! Ortam biraz daha müsait olsa söylenecek çok şey varda neyse. Sözün özü bu ülkede ne sizin şeriatınız , ne komünizm , ne de başka birşey ; milliyeti unutturacak , insanlara benliğini ; TÜRK lüğünü unutturacak hiç birşey işlemeyecek.Çok şeriat isteyen , Atatürk ilke ve İnkılapları'nı beğenmeyen varsa ortadoğu ülkelerinde yaşama izni almaya baksınlar.

Adamlar İstiklal Marşımızı çıkarıyor, bazıları çıkmış hala akp politikası izliyor.Bu kadar mı küçüldünüz,bu kadar mı çabuk unuttunuz Kurtuluş Savaşımızı! Yazık,yazık...! Akp sizin babanızın oğlu değil.Oyunuzu verin sonra da denetleyin,onlara hizmetçilik yapmayın!

Habere bak ! Bır de siz Ataturk düşmanı , laiklik düşmanı cumhurıyet düşmanısınız dedikmi inkar ederler...Bizler sizleri çok iyi biliyoruz.Sizin gibilerin değil orada bu topraklarda bulunmanız bile Atatürk ün kemıklerınızı sızlatıyordur

Habere bak ! Bır de siz Ataturk düşmanı , laiklik düşmanı cumhurıyet düşmanısınız dedikmi inkar ederler...Bizler sizleri çok iyi biliyoruz.Sizin gibilerin değil orada bu topraklarda bulunmanız bile Atatürk ün kemıklerınızı sızlatıyordur

Söylediklerinin arkasındayım.

dai zaten neye gıkını çıkardın ki de bu değişikliklere gıkını cıkaracaksın,şu sözlerini çok normal karşılıyorum.

sizdede bi akp bağnazlığı var ki adamlar türklüğü silseler eyvallah dersiniz.vatanı sattılar ona bile eyvallah dediniz,müslümanların baş düşmanı israil ile gizli gizli buluştular eyvallah dediniz,kürdistan istiyoruz diyen belediye başkanını susturmadınız,eyvallah dediniz.

atatürk'ün bi sözü var imzamda:

vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet,memleket e ihanettir.

imzama tıkla oku ve şu anki ülkenin durumunla bi karşılaştır.

eğer bi benzerlik yok diyosan zaten şu ülkenin içinde bulunduğu durumu istediğin kadar uğraş anlayamazsın.

akp nin her yaptığı değişikliğe eyvallah diyen ayak üstü uyuyan zavallı halkım.

şu an o kadar zavallısın ki ne olup bittiğinden en ufak bi haberin bile yok.herşey kebap sana göre.

uyumanın da bi sınırı olmadığını sen ve senin gibiler çok ii gösteriyosunuz.

Her olana görüşü paylaşmadığınız dolayısıyla gık çıkarırsan çıakrdığın gıkın anlamı kalmaz.
AKP'nin gerçekten hatası olduğunda zaten sesimizi yükseltiyoruz.
Ve şunu da söyleyeyim sömürülen,ezilen sizin deyimizile maşa olarak kullanan bir develet hiçbir şekilde ''AVRUPA'NIN EN HIZLI BÜYÜYENİ'' olmaz.Sizce ülkenin anası ağladı ülke bitti gitti hani durumu tasnifiniz bu şekilde ama bakıyorsun bütün dünya ülkemizin son 8 yılda yaptıklarına gelişimine hayran.Eğer ki bir geri gidiş gerçekten görünür bir düşüş olsa bu halk bu iktidarı tepede tutmaz arkadaşım.Atatürkçü olmayanları yada tam anlamıyla Atatürk gibi düşünmeyenleri ''beyinsiz'' olarak göürenlerin çok yüksek düzeyde olduğunun farkındayım.Ancak böyle bir düşünce içerisinde olan bir kimse ''dünyanın en ulvi ideolojisine'' de sahip olsa o hatalıdır yanlıştır.

Burda bir kaçakçılık hırsızlık sömürü,kara para aklama sahte evrak vs birşey yok ki ?
Bakıyorsunuz Türkiye'ye binbişr çeşit ırkta insan var.Yani eğer sen herkese ''Türküm'' dedirtmekte diretiyorsan orada bir hata vardır hatta bir baskı vardır.''Ben Türk değilim'' diyemiyorsa bir insan ve gerçektende öyleyse bu üzülünecek yanlış bir uygulama değil midir.
Herkes öz ve öz Türk olsa orada haklısınYani burda ''çoğunluğun azınlığa baskısı'' söz konusudur.TC kimliği olan herkes Türküm demek zorunda değildir ve mantıklı olanda budur.

Yani o adam Türk değilse ''Türküm'' dese ne olurr demese ne olur değil mi ?
AKP'de herkese hitap etsin diye böyle bir düzenlemeye gitmiş.Azınlıkları göz ardı edemessin.

Peki tamamı müslüman olmayan bir ülkede zorunlu din derslerine ne diyeceksiniz çok merak ediyorum...

Burda bir kaçakçılık hırsızlık sömürü,kara para aklama sahte evrak vs birşey yok ki ?
Bakıyorsunuz Türkiye'ye binbişr çeşit ırkta insan var.Yani eğer sen herkese ''Türküm'' dedirtmekte diretiyorsan orada bir hata vardır hatta bir baskı vardır.''Ben Türk değilim'' diyemiyorsa bir insan ve gerçektende öyleyse bu üzülünecek yanlış bir uygulama değil midir.
Herkes öz ve öz Türk olsa orada haklısınYani burda ''çoğunluğun azınlığa baskısı'' söz konusudur.TC kimliği olan herkes Türküm demek zorunda değildir ve mantıklı olanda budur.

AKP'de herkese hitap etsin diye böyle bir düzenlemeye gitmiş.Azınlıkları göz ardı edemessin.

Azınlıklar mı kendini bize göre ayarlayacak biz mi onlara göre? Senin o azınlık dediklerin biz 7 düvelle savaşırken neredelerdi! Türkiye'yi Türkler kurmuştur.İlelebette Türkler yönetecektir.Şu ettiğin lafları 10 yıl öncede edermiydin? Neyiniz var sizin ,iyce taş kesildiniz...!

atatürkün din işlerini neden ayırdığını anlamak çokta zor değil ( unutma fes kanununun getirilmesinin mantığı apaçık ortada unutma dilimiz arapçaydı ortadan kaldıran atatürktü bunuda biliyorum neden kaldırdığını ve her zaman şikayetçiyim eğer ki arapça dilimiz olsaydı şimdi kuranı şakır şakır okurdum heyd gidi hey... bu konuda diğer konuya doğru sürükleniyor ve tartışılan adamda gene aynısı burada hiçbir sonuca varamayacağız vesselam

nokta koymak lazım

nokta ( . )

Çocuk sen hastamısın

Dilimiz arapçaydı demek ne demek hiç mi bilgin yok .........

tÜRK ÜN arapça dili olması ne demek .......?

Türk türkçe konuşur alman almanca fransı fransızca konuşur......

Çok yanlış bir kanıdasın.....

Necip fazıl mahkeme de bir gün

Kanımca şöyle kanımca böyle diyen bir mahkeme üyesine

Zannederim sizin KANINIZ BOZUK demişti.......

Düşünsel süreçte vardığınız kanı bence doğru değil

Sanırım sizinde KANINIZ BOZUK......

Yakında sınıflara 3 kulhu 1 elham okuyup girecez !

Her olana görüşü paylaşmadığınız dolayısıyla gık çıkarırsan çıakrdığın gıkın anlamı kalmaz.
AKP'nin gerçekten hatası olduğunda zaten sesimizi yükseltiyoruz.
Ve şunu da söyleyeyim sömürülen,ezilen sizin deyimizile maşa olarak kullanan bir develet hiçbir şekilde ''AVRUPA'NIN EN HIZLI BÜYÜYENİ'' olmaz.Sizce ülkenin anası ağladı ülke bitti gitti hani durumu tasnifiniz bu şekilde ama bakıyorsun bütün dünya ülkemizin son 8 yılda yaptıklarına gelişimine hayran.Eğer ki bir geri gidiş gerçekten görünür bir düşüş olsa bu halk bu iktidarı tepede tutmaz arkadaşım.Atatürkçü olmayanları yada tam anlamıyla Atatürk gibi düşünmeyenleri ''beyinsiz'' olarak göürenlerin çok yüksek düzeyde olduğunun farkındayım.Ancak böyle bir düşünce içerisinde olan bir kimse ''dünyanın en ulvi ideolojisine'' de sahip olsa o hatalıdır yanlıştır.

dai son msjlarımı yazayım ve gideyim,ders çalışacam çünkü :smile:

sen bi kere akp nin yalanına yanlışına hiçbir zaman ses çıkarmadın bu bi gerçek.

avrupa nın en hızlı büyüyen i dedikleri koskoca bi yalan.onu bırak,ülkede satmadıkları şey kalmadı ve bu satışlar da o satılan kurumları iyileştirmek için değil siz gibi mışıl mışıl uyuyanların gözünü boyamak için yapıldı.ordan aldılar parayı yok geliştik yok zenginleştik coşkusunu da verdiler size tamam.şimdi işte tam kıvama geldiniz.

halk zenginleşemedikten sonra halk diyorum cemaat değil geneli,yemişim ben öle işi.

avrupa bize gülüyor bizim acınası halimize gülüyor çünkü sizler tahmin edemese de onlar geleceğimizin ne yöne gittiğini gayet ii biliyolar.

Atatürkçü olmayanları yada tam anlamıyla Atatürk gibi düşünmeyenleri ''beyinsiz'' olarak göürenlerin çok yüksek düzeyde olduğunun farkındayım.

beyinsiz değil,sadece tarihte daha önce ne olmuş şimdi ne oluyor farkında değiller o atatürk gibi düşünmeyenler.

bu şaka mı :durdurun

başbakan ın ardında olan yolsuzluk dosyalarını mı desem,kara para aklama,sahte evrak mı desem,ihaleye fesat karıştırmamı desem hangisinden bahsedeyim ?

bunlardan haberin yok mu yoksa gerçekten şaka mı yapıyorsun :smile:

bu topraklardaki kurulan devletler,medeniyetler neydi,türk devletleri idi,kürt,ermeni,yahudi diye geçiyormu ?

ha ozaman biz bu türk devletlerini kurduysak,ona istediğimiz gibi şekillendiririz kimse de buna karışamaz.

beğenmeyen çeker gider,kimseyi tutan yok.

ya adam akıllı yaşarlar bu ülkede,hiçbir bölücü faliyete karışmazlar yada sonuçlarına katlanırlar.

senin başbakan ın değilmiydi darbecileri yargılayacam ayağına yatıp maaşlarını artıran,sizi de öle bi kandırdı ki ben buna katıla katıla gülerim :durdurun

onun için AKP'de herkese hitap etsin diye böyle bir düzenlemeye gitmiş deme ve onların bu sözlerinin arkasında durma çok komik duruma düşersin.

çünkü AKP hem sizleri kandırmış oluyor hemde bunu bildiğiniz halde yine onun icraatlerine güvenerekten buralarda yorum yazıyorsunuz =)

İşte Atatürk gibi düşünenler ile sizin gibi düşünenler arasındaki fark bu!!

Atatürk demiştir ki; "Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan herkes Türktür ve Türklere tanınan her hakka sahiptir." Bu ne kadar güzel bir söylemdir ve bütünleştirici bir etkisi vardır. Bu topraklarda yaşayan her insanı kardeşlik bağlarıyla birbirine bağlamak istemektedir.

Siz ve sizin gibi düşünen zihniyet ise ırk ayrımı yapmaktadır. Üç beş kişi bir araya gelip de şuna şu hakkı verelim buna bu hakkı verelim diyerek bölücülük yapmaktadır. Atatürk'ün kardeşlik söylemine karşı sizin yaptığınız kalleşlikten başka bişey değildir...

İşte Atatürk gibi düşünenler ile sizin gibi düşünenler arasındaki fark bu!!

Atatürk demiştir ki; "Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşayan herkes Türktür ve Türklere tanınan her hakka sahiptir." Bu ne kadar güzel bir söylemdir ve bütünleştirici bir etkisi vardır. Bu topraklarda yaşayan her insanı kardeşlik bağlarıyla birbirine bağlamak istemektedir.

Siz ve sizin gibi düşünen zihniyet ise ırk ayrımı yapmaktadır. Üç beş kişi bir araya gelip de şuna şu hakkı verelim buna bu hakkı verelim diyerek bölücülük yapmaktadır. Atatürk'ün kardeşlik söylemine karşı sizin yaptığınız kalleşlikten başka bişey değildir...

işte malesef o sözleri anlamak için evvela atatürk ü anlamak gerek.

bizimkiler atatürk ü anlamak yerine ilk önce sözleri anlamaya çalıştıkları için hiçbişey anlamıyolar.

her hakka sahipler,teröristlere destek veren hainler şu an meclis te.

daha ne hak verilebilir ki onlara dimi ?

boşa konuşuyoruz ne kadar anlatsak da onlara hikaye gibi gelir.

Eğer doğruysa olamaz böyle birşey özeliiklede İstiklal Marşımız ve Anfdımız nasıl oluyorda zorunlu olmaktan çıkarılıyor. Şüphelenmeye başladım bu akp den... :(

Geri