Solidworks 2011 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, SORUNSUZ KULLANIYORUM, TEŞEKKÜRLER

Kullanılan: 163 81.1%
  • LİNKLER & ANLATIM GAYET BAŞARILI, FAKAT KURULUMDAN SONRA PROBLEM YAŞIYORUM

Kullanılan: 17 8.5%
  • LİNKLER SAĞLAM, ANLATIM YETERSİZ

Kullanılan: 11 5.5%
  • ANLATIM GÜZEL, LİNKLER KIRIK

Kullanılan: 4 2.0%
  • HEM LİNKLER KIRIK, HEM ANLATIM KÖTÜ

Kullanılan: 6 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşar 64 bit ingilizce olarak kurdum pc ye crack falan yaptım masaüstünde solid logosu görünüyor fakat solid açılmıyor.arka plan indiricisi ile ilgili bir hata veriyor kullandıgınız seri no veri tabanında yok diyor.

2009 yılında 2009 versiyonunu azrailali farkıyla indirdim sorun yaşamadım, 2010 yılında 2010 versiyonunu azrailali farkıyla indirdim sorun yaşamadım, 2010 yılında 2011 versiyonunu azrailali farkıyla indiriyorum ve eminim ki yine sorun yaşamayacağım. Üstat, sen solidworks konusunda bir markasın :)

@azrailalialaydi
kesinlikle sizin paylaşımlarınızın üstüne tanımam ve bu yüzden foruma üye oldum. Herşey için çok sağolun çok teşekkürler...
Yalnız bir sorum olacak linklerin alternatifi olarak HOTFILE koyacakmısınız_? Çünkü rapidden indirmem çok zor. Eğer koyacaksanız hotfileyi beklerim aksi halde zar zor da olsa rapidle uğraşacaz. Tekrar teşekkür ederim

Hotfile ilerleyen zamanlarda ekleyeceğimi söyledim, ama eminimki bu biraz daha zaman alacak, şimdilik yapabildiğim çok nadir de olsa arada bir uğrayıp (Olumlu, olumsuz farketmez) sonuçları değerlendirmek. Kısacası alternatife dair şimdilik "Bekleyin" diyemem.

2009 yılında 2009 versiyonunu azrailali farkıyla indirdim sorun yaşamadım, 2010 yılında 2010 versiyonunu azrailali farkıyla indirdim sorun yaşamadım, 2010 yılında 2011 versiyonunu azrailali farkıyla indiriyorum ve eminim ki yine sorun yaşamayacağım. Üstat, sen solidworks konusunda bir markasın :)

İlgin için teşekkürler, senden ricam işin bittiğinde buraya kullandığın sürümü ve sonucu yazman. Çünkü 32 Bit sürüm ile ilgili olumsuz yorumlar var. Upload işlemi gerçekten kolay olmuyor benim için. En azından problem var mı, yok mu, onu kesinleştirelim istiyorum.

arkadaşar 64 bit ingilizce olarak kurdum pc ye crack falan yaptım masaüstünde solid logosu görünüyor fakat solid açılmıyor.arka plan indiricisi ile ilgili bir hata veriyor kullandıgınız seri no veri tabanında yok diyor.

Eski bir kurulum varsa, onu kaldırman tavsiyemdir, yok eğer birlikte kullanacaksan da, kurulum yaparken benim verdiğim seri numaralarını kullandığından emin ol. Seri numarası değişirse, bahsettiğin gibi bir hata muhtemeldir. Ayrıca kurulumu bitirdiğinde ilk olarak masaüstündeki SW ikonundan değil, CRACK işlemi yaptıktan sonra 1 defaya mahsus olmak üzere "swactwiz.exe" dosyasını kullanarak programı açıyorsun.

İyi forumlar arkadaşlar...

Herşeyi anlatıldıgı gibi yaptıgıma ramen kurulumun başında sonraki butonu calışmıyor,sizce sorun neyden kaynaklanıyor arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

hem 32 bit hem de 64 bit sürümlerini indirip kurduk... başarıyla kuruldu. hatta 64 bit sürümü de türkçe çıktı karşımıza. ben 64 bitte tr olmadığını sanıyordum. 32 bit sürümü her nedense bitürlü xp sp3 de tr olmadı. ya biz beceremedik ya da xp işltim sisteminden kaynaklandı. daha sonra tekrar deneyecem. olmazsa inlizce devam edecem. ha bir de 2006 sürümü vardı sistemde 2011 i kurunca 2006 çalışmaz oldu. acaba neden kaynaklanmıştır.?? emekler ve paylaşımlar için sonsuz teşekkürler...

Öncelikle program için çok teşekkür ederim. Rapidden indirdim 64 bit olarak anlaatımdaki gibi kurmama rağmen kurulumdan sonraki çalıştırmamda ürün anahtarı hatası verdi. Bu durumu nasıl düzeltiriz? İyi günler.

Şimdiye kadar sorunsuz çalışan program dün çalışmamaya başladı nedense. Açılıyor gibi ekran geliyor, sonra crack takımının ismi çıkıyor ve hiç bir şey omuyor program kapanıyor. Dragon age kurdum ondan sonra oldu galiba. Sizce neden dir
Aynen Dostum Bende Dragon Age(Türkçe) kurdum ve Solid açılmadı.Logosu geliyor ekrana hiçbişey olmadan gidiyor ve açılmıyordu bende sildim tekrardan kurdum sorun çözüldü.

VE ÖNEMLİ NOT: LİNKLER ÖLMÜŞ HERALDE

Aynen Dostum Bende Dragon Age(Türkçe) kurdum ve Solid açılmadı.Logosu geliyor ekrana hiçbişey olmadan gidiyor ve açılmıyordu bende sildim tekrardan kurdum sorun çözüldü.

VE ÖNEMLİ NOT: LİNKLER ÖLMÜŞ HERALDE

Galiba crackte bir hata oluştu diye düşünüp tekrardan crack yapınca çalışmaya başladı solid.

bende 2011 tr var ama kurulum yaparken hata mı yaptım acaba? kurulum sunrası" tr dil paketi yüklenemedi" uyarısı veriyor. gerçi ingilizcesi daha güzel... bu konu ile ilgili bilgi paylaşımı yapılırsa sevinirim. teşekkürler.

Kurdum problemsizde çalışıyor teşekkürler.

Selam yazdığım serial 0000 0000 0000 3486 Q5HF FG98 veritabanında yok diyor ne yapak lazım

eline sağlık arkadaş.paylaşım dediğin böyle olur demişsin...=)

SOLIDWORKS 2011 x64 SP0
İNDİRDİM RAR ŞİFRESİNDE HATA VAR BİZAHMET KONTROL EDERMİSİN

:confused1:

Emeğinize sağlık kurlum sorunsuz ama programı açarken bir sorunla karşılaşıyorum "Thank you for using SolidSQUARD's SolidWorks 2011 release!" uyarı veriyor her açılış yaparken yardımcı olursanız sevinirim.

f7e57634aee0f58345ad9a96f853fed1.jpg
[/URL][/IMG]

Merhabalar,

Bende Solid 2011 dvx0119-sp0.0/2 orijinal dvd var ama nasıl kuracağımı bilemiyorum... Sanırım crack dosyası bulmam gerekiyor... Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Win 7 premium home kullanıcısyım 64 bit...

Şimdiden teşekkürler...

Emeğinize sağlık kurlum sorunsuz ama programı açarken bir sorunla karşılaşıyorum "Thank you for using SolidSQUARD's SolidWorks 2011 release!" uyarı veriyor her açılış yaparken yardımcı olursanız sevinirim.

[/URL][/IMG]

Dostum bu söylediğin şey hata değil.Crack takımının tanıtımı ona tamam deyince Solid açılması lazım ama açılmıyor.Bende de aynı durum söz konusu.Yükledikten sonra birkaç gün sorunsuz kullanıyorum ama bir süre sonra girmiyor.Crack'te bir sorun var heralde

Dostum bu söylediğin şey hata değil.Crack takımının tanıtımı ona tamam deyince Solid açılması lazım ama açılmıyor.Bende de aynı durum söz konusu.Yükledikten sonra birkaç gün sorunsuz kullanıyorum ama bir süre sonra girmiyor.Crack'te bir sorun var heralde

normalde ilk açılışta sorması lazım ama her solidi başlatmamda soruyor 30 gün sonrada deneme sürümü kullanımı bitmiş diyor tekrar crack yapınca devam ediyor

[/URL][/IMG]

dende de aynı durum oluyor uyarıya tamam dedikten sonra solid açılmıyor ama yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri