Windows 7 Türkçe 32 Bit 64 Bit Orjinal Türkçe - 29.08.2009 MSDN

Eig. dosyasını sildim DVD'ye yazdım şuan kurulumu yapıyorum ama @ELCI19 arkadaşında dediğigibi marka falan nasıl yapıcaz bir ışık tutarsan sevinirim :)

Crack işini başka bir program ile halletim ama yüklediğim COD4 Cioshock oyunlarının 2 side açılmıyo :D hiç böyle bir sorun yaşayan oldumu ? 64bit ile

arkadaşım bu 64 bit türkçemi yazmamışsın

arkadaslar 64bit olani indirecem ama hala anlamadim o kadar fazla çeşit varki sitede
kaç versiyonu var nedir çözemedim:D

bu versiyon full olan mı yani ultimade mi?
64bit türkçemi ??

herhalde türkçe linkde tr ibaresi vardı 64 bit için

Helalsin dostum, sürüm kesinlikle orjinal kimsenin şüphesi olmasın denedim oldu fakat bir sorun var, o da crack trojanlı...Kullanmanızı önermiyorum...Kaldırsan iyi olur hocam o ilacı...

arkadaşlar kusura bakmayın bi süredir yokum üniversite falan sorularınız olursa ara ara bakıp cevaplarım avastla tarattım trojan çıkmadı ama olmadı sileriz siz bi deneyin virüs bulursa indirmeyin ;) bu arada 32 bitte 64 bitte türkçe başlığa yazdım zaten..

Kardeş emeğine sağlık ben 7'yi indirdim kuracağımda bununher hangi bir serial numarsı felan varmı? birde bu Crack dosyasında markalar var onu nasıl yapacağız bi zahmet anlatırsan sevinirim şimdiden teşşekür ederim

32 bit olanını 1 hafta deneme amacıyla kullandım sorunsuz çalıştı bu hafta sonuda 64 bit olanını kurdum oda sorunsuz ve tıkır tıkır çalışıyor bürodaki 2 pc ye daha kurdum tek sıkıntım donanım ve aygıtlarda yaşıyorum 64 bit olmasından dolayı driver sorunu yaşıyorum driver ı olanları netten güncelledim olmayanları ise cihazların 64 bit ve vista uyumlu olan yenilerine bakıyorum zaten çihazların ömrü bitmeye yakındı nede olsa 3 yıldır kullanıyorum 64 bit i yükleyecekler önce netten sürücülerini bulup ondan sonra yüklesinler derim. Paylaşım için teşekkür ederim

Arkadaşlar rapid ve hotfile linklerindeki partlar uyumlumu karışık indirsek sorun olurmu !
Paylaşım ve bilgi için teşekkürler.

32 bit olanını 1 hafta deneme amacıyla kullandım sorunsuz çalıştı bu hafta sonuda 64 bit olanını kurdum oda sorunsuz ve tıkır tıkır çalışıyor bürodaki 2 pc ye daha kurdum tek sıkıntım donanım ve aygıtlarda yaşıyorum 64 bit olmasından dolayı driver sorunu yaşıyorum driver ı olanları netten güncelledim olmayanları ise cihazların 64 bit ve vista uyumlu olan yenilerine bakıyorum zaten çihazların ömrü bitmeye yakındı nede olsa 3 yıldır kullanıyorum 64 bit i yükleyecekler önce netten sürücülerini bulup ondan sonra yüklesinler derim. Paylaşım için teşekkür ederim

kardeş mesajlarını yeni gördüm windows 7 driverleri kendi yüklüyor sanırım sorun ondan 64 bitlik driverini kendin indir cd ye çek win 7 yi tekrar yükle format atıp sonra nete girmeden cd den dirveri yükle sanırım sorun kalmıcaktır ;)

kardeş mesajlarını yeni gördüm windows 7 driverleri kendi yüklüyor sanırım sorun ondan 64 bitlik driverini kendin indir cd ye çek win 7 yi tekrar yükle format atıp sonra nete girmeden cd den dirveri yükle sanırım sorun kalmıcaktır ;)

Söylediğin yöntem çok dogru ve etkili bir yöntem ama eski cihazların windows 7 64 bit sürücüsü olmayan çok var.Dediğim gibi sürücüsü olmayan cihazın zamanı geçmiştir bence.Kesin çözüm sistemi nasıl yeniliyorsak cihazlarıda yenilemek gerekir işletim sistemine uygun ve hızlı cihazlarla pc başında zevkle zaman geçirip işlerimizi hallederiz nede olsa hayatımızın bir parçası olmuş . İlgilenip zaman ayırdığın için teşekkür ederim:smile:

arkadaşlar windowsun bu retail sürümü. RTM sürümü daha iyi diyorlar. Bu konuda bilgisi olan var mı? İyiyse nesi daha iyi. Açıklayabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Konu için teşekkür ederim ayrıca. Daha kurmadım sistemin yedeğini almam lazım:)

released to manufacturing. "üretim için yayımlamak" manasındaki inglizce söz öbeği.
işletim sistemleri, programlar vs., bütün testleri bittikten sonra cd ve/veya dvd'ye basım için ilgili firmaya yollanır. bu aşamaya rtm adı verilir.

retail sürüm se tam sürüm(bütün işlemlerden geçtikten sonmraki hali) demektir benim yayımladığım ;) rtm daha iyi değil yani aynısı

teşekkürler kardeşim aydınlattığın için. bu cracklerden hangisini kullanacaz. ilki işimizi görür umarım

Geri