Windows 7 Türkçe 32 Bit 64 Bit Orjinal Türkçe - 29.08.2009 MSDN

kardeş öncelikle eline sağlık güzel paylaşım
ben 64 bit indiriyom 6. parttayım
rapit ile netlog linkleri birbiriyle uyumlumu
yani bi ondan bi diğerinden indrimek için
malum premium kullanmıyorum o yüzden beklemem gerkiyo
yardımcı olursan sevinirim
teşekkürler

maalesef kardeşim uyumlu değil..

ya birader orjinali 22 sinde sürülmüyormuydu piyasaya :S

toxin78,

Dostum ben kurdum(23.10.09 64bit olanı Rapid den bu sabah çektim) 2.yöntemle crack yaptım harika çalışıyor. Packard Bell TJ65 Laptop kullanıyorum,birtek ekran kartını tanımadı onu da windows üzerinden "sürücü güncelleştirme" yapıp hallettim,o zaman tanıdı.

Bu başlık altında verdiğin emeklere sonsuz teşekkürler.

ARKADAŞLAR BEN UPDATELERİ BİLE YAPTIM ŞUANDA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR.(64bit Rapid olan)

indirdim ve kurdum...gayet stabil çalışıyor...emeğine sağlık dostum..bu arada fikrimce vista da olduğu gibi windows 7 dede en iyi sürüm home premium...

toxin teşekkürler.pc ye yükledim sorunsuz aktive ettim.
ben bişey sorucam.vistadaki başlat düğmesinin üstüne geldiğimizde yuvarlağın içindeki renkler çok daha güzel ve yuvarlağın dışına taşmıyordu.ancak win 7 de başlat düğmesine tıkladığımda renkler yuvarlağın dışına taşıyor ve çok bulanık ve birbirine karışmış gözküyor.
bu durum normal mi yoksa benim pc ile ilgili bir sorun mu?

ben bişey sorucam.vistadaki başlat düğmesinin üstüne geldiğimizde yuvarlağın içindeki renkler çok daha güzel ve yuvarlağın dışına taşmıyordu.ancak win 7 de başlat düğmesine tıkladığımda renkler yuvarlağın dışına taşıyor ve çok bulanık ve birbirine karışmış gözküyor.

bilmiyorum yazılımsal olabilir kullanmadım win 7 yi eğer resim up edersen belki bişeyler yapabilrim ;)

LİNKLER ÇALIŞIYOR

ben kurulumu gerçekleştirdim
fakat crack olayını yapamadım sanırım

bilgisayarım a sağ tuş yapıp özelliklere girdiğimde
30 gün sonra etkinleştirilecek diye yazıyor

crack ta yazlı yöntemleri denedim ama olmadı

yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

Win7 nin görsel öğelerinden biri yani normal bi durum ;)

toxin'in de foruma koyup kullanmaması ilginç :)

ben kurulumu gerçekleştirdim
fakat crack olayını yapamadım sanırım

bilgisayarım a sağ tuş yapıp özelliklere girdiğimde
30 gün sonra etkinleştirilecek diye yazıyor

crack ta yazlı yöntemleri denedim ama olmadı

yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler

bende 1. yöntemde olmadı ama 2. yöntem oldu.

sen nerde takıldın ?

bende 1. yöntemde olmadı ama 2. yöntem oldu.

sen nerde takıldın ?

ben tüm yöntemleri denedim

yöntemleri uygularken bi sorun olmadı, yanlız 2. yöntemde en son şçyle yazıyodu; bu nu uygulayın sonra bilgisayarı yeniden başlatacak dedi ama igisayar kendiliğinden yeniden başlamadı ben yeniden başlattım

sen de ne yazıyor lisanas açılamasından bende 30 gün lük anahtar diyor
bu da crack olmamış demek değilmi

yöntemleri uygularken bi sorun olmadı, yanlız 2. yöntemde en son şçyle yazıyodu; bu nu uygulayın sonra bilgisayarı yeniden başlatacak dedi ama igisayar kendiliğinden yeniden başlamadı ben yeniden başlattım

evet crack olmamış

dostum keşke biraz bekleseydin,mavi ekran açılınca "a" ya basıp "enter" diince 20 sn falan çalışıyo. Sonra yanılmıyosam kendi restart yapıyodu,ben dokunmamıştım :hhmencool:

dostum keşke biraz bekleseydin,mavi ekran açılınca "a" ya basıp "enter" diince 20 sn falan çalışıyo. Sonra yanılmıyosam kendi restart yapıyodu,ben dokunmamıştım :hhmencool:

evet haklısın :thumbup1:

eski crack ı denedim ve bekeldim kendisi restart yaptı ve oldu

ve sorunsuz çaılıyor :001_rolleyes:

tşkler umarım bi sorun çıkmaz 10. parttayım 32 bit olanını hotfileden indiriyorum

Kardeş Rapid 64bit son link uçmuş. Hepsini indirdim sadece 15. part kaldı lütfen o linki yeniler misin? o kadar indirdik boşa gitmesin ya. :((

Geri