Hacklenen Hotmail / MSN Adreslerinizi Kurtarın! - Videolu!!!

Arkadaslar Ben Kaptirmadim Ama 23 Haneli Sifre Ve Acayip Bir Gizli Soruyu Unutunca Mecburi Kaptirmis Oluyorum Zoruma Gidende Msnmi Kimse Calmadi Ben Kendi Kendime Caldim Iste Ona Yaniyorum Ama Microsofta Mesaj Attim O Sorular Geldi Yanitladim Ama Helboy Burdaki Sorulardan Bazilari Orda Yok Ordakiler Burda Yok Valla Bisiler Yaptik Dur Bakalim Ne Olacak

Arkadaslar Ben Kaptirmadim Ama 23 Haneli Sifre Ve Acayip Bir Gizli Soruyu Unutunca Mecburi Kaptirmis Oluyorum Zoruma Gidende Msnmi Kimse Calmadi Ben Kendi Kendime Caldim Iste Ona Yaniyorum Ama Microsofta Mesaj Attim O Sorular Geldi Yanitladim Ama Helboy Burdaki Sorulardan Bazilari Orda Yok Ordakiler Burda Yok Valla Bisiler Yaptik Dur Bakalim Ne Olacak

ya arkadaslar bu dılekce bısıye yaramıyor ben denedım benden soylemesı

abi bunlar çoook uzn ya.

ama ellerine sağlık

Calınan bı adresın Alternatıf emaıl adresıde Degısırse almamız mumkunmü

benim bir ara msn adresimi lamerin biri çaldı bu yolla geri aldım...teşekkürler %100 şifre gelir :D

aBi ALLaH RaZı oLSuN.
aDReSiM 2 GüN öNCe HaCKLeNMiŞTi GeRi aLDıM ŞiMDi:durdurun

ya millet ben bunları daha önceden ikidefa yapyım açtım ama tekrara tekrar hacklendi burdan yine yapıyorum olmuyo bana yardım edin yaa msn hackleyici fln yokmu ordan alim bari lütfen yardımm...

arkadaş çok teşekkürler verdiğin bilgilere birşey soracam hotmail posta hesabıma girmede sorun yok ama 31,12,2006 dan sonra bütün maillerim gitmiş silinmiş nasıl ulaşırım maillerime ama hesabım hala aktif sadece kayıtlı maillerim silinmiş
yardım edersen sevinirim saol

adres geri almada belirtiğin biirnci yolda yapıyorum ama bana mail geldi sorualrı cvplıcam aam cevaplayıp gönderdiğimde mail gelen adrese yanıt veremiyorum çünkü adres böel olamz diyo acaba açık olarak belirtir misin soruların cevabının gönderileceği adresi eeğer yaaprsan çoook sevinirim...şimdiden saollll... :)

cok saol kardes

kardes cok saol coq ısımı godu sayende adım nerdeyse hackere cıkacak haa coq saol isinizi gorur her turlu tavsıye ederım bb

ya benim msn şifresini unuttum ama hacklendi diye yolladım ingilizcem o kadar olmadığı için buraya bakarak yolladım sorun olurmu acaba

ya bunlar bana 16 tane soru sordular manyakmıdır nedir nerdeyse ayakkabı no mu bile sorucaklar :S ayrıca ben gizli sorumu bilmiyorum ki bilsem ben bu kadar niye uğraşım girerim siteye yazarım msn adresi girerim gizli sorumu değiştiririm insallah başka yazınca tutar

eywallah kardeş saol emeğe saygı

çok güzel paylaşımın için saol

bugn ıtıbarıyle maılım hacklendı bu maıılerı yolladım dedıınız gıbı baswuru formunu yolladım ama gel gelelımne bır cvp wr ne bır ses napmalıyım we amcam youn bakımda onla ılgılı haber alıodm msnden
delırmek uzereyım baska yapıcak bıse yok sanırım dımı

Geri