Need for Speed Shift | 2009 & EkSikSiz RiP & HH & RS |

oyuna giriyorum test bölümünde bir hata ile karşlaştı diyor atıyor oyundan sorun ne acaba ?

aynı hata tüm arkadaşlarda var crakten diyolar ama çözümü bilen bulan hala yok.bende de exe hatas verdi sildim care hala yok

known emeğine sağlık ama 21 partta bir sorun verio winrar
tam sürüm oyun idirme keyfi.url dosyasında yanlış şifre
tıkla.vbe 'de yanlış şifre
hackhell.txt'de de yanlış şifre hatası var

known emeğine sağlık ama 21 partta bir sorun verio winrar
tam sürüm oyun idirme keyfi.url dosyasında yanlış şifre
tıkla.vbe 'de yanlış şifre
hackhell.txt'de de yanlış şifre hatası var

eksik indirme yapmışsındır.

Rar şifresini eL iLe yazarak gir yada

oyunu ikinci indirişim yine oyunu tıklıyorum açılıyor shift yazısı geçince öle kalıyor. neden

arkadaşlar şifreyi elle girin sorun kalmıyor...

ama kariyer başlagıcında oyun loading olurken kapanıyor :(

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: shift.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
Uygulama Zaman Damgası: 4a953d01
Hata Modülü Adı: shift.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 4a953d01
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 0034b2b5
OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 8d13
Ek Bilgiler 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Ek Bilgiler 3: 8d13
Ek Bilgiler 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311

sorunu ((:)thumbup1: PhysX_9.09.0814_SystemSoftware :thumbup1:))) programı sayesinde düzelttim arkadaşlar

pc nizdeki eski olanı kaldırıp bunu kurun

teşekkürler...torrentten indirdiğim hata veryordu umarım bu hata vermez....

arkadaşlar şifreyi elle girin sorun kalmıyor...

ama kariyer başlagıcında oyun loading olurken kapanıyor :(

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: shift.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
Uygulama Zaman Damgası: 4a953d01
Hata Modülü Adı: shift.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 4a953d01
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 0034b2b5
OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: 8d13
Ek Bilgiler 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311
Ek Bilgiler 3: 8d13
Ek Bilgiler 4: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311

sorunu ((:)thumbup1: PhysX_9.09.0814_SystemSoftware :thumbup1:))) programı sayesinde düzelttim arkadaşlar

pc nizdeki eski olanı kaldırıp bunu kurun

bunu kurdum artık orada sorun vermiyor ama siyah ekran çıkıyor bu kez de test sürüşü tam başlarken. bu konuda fikri olan var mııı :(

teşekkürler özgür abi biz daha rip le bile uğraşamıyoz bunu nası indireyim sınırsız internet buldum laptop ile balkonda ama rapid premium olmadan imkansız zaten başında bekleyecek kadar vaktimde yok neredeyse tüm gün okuldayım laptopun içine ettim onu servise götürecek kadar bile vaktim yok :S sadece rip ten 2 part indirdim laptop düzelince gerisini indircem tabi premium bulursam senin linklerden indirmeyi düşünüyorum full herzaman daha iyidir

teşekkürler özgür abi biz daha rip le bile uğraşamıyoz bunu nası indireyim sınırsız internet buldum laptop ile balkonda ama rapid premium olmadan imkansız zaten başında bekleyecek kadar vaktimde yok neredeyse tüm gün okuldayım laptopun içine ettim onu servise götürecek kadar bile vaktim yok :S sadece rip ten 2 part indirdim laptop düzelince gerisini indircem tabi premium bulursam senin linklerden indirmeyi düşünüyorum full herzaman daha iyidir

rapidden dosya indirmek çok değişik programlar var onlara bir bak bence

ör.. cryptload vb.

arkadaşlar crack varmı ben indirdim kurdum ama açmaya çalışınca "This application has failed to start because d3dx9_41.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem" diyor crack olmadığı için mi diyor acaba bunu ?? karşılşan varmı bunla ?

Ben indirdim.. 2 dll sorunu verdi hallettm ama oyunu açıyorum oynamaya başlıcağım zaman windows uygulamayı durdurdu flan diyip kapatıyo programı :S bunu yaşayan varmı başka ??

indirecektim ama, sorunsuz kurup kullanan yok gibi. kafam karıştı şimdi.

her harükarda verilen emeğe saygı. Teşekkürler.

birde yaşanan sorunlara çözüm gelirse. Süper olur. Benimde hastası olduğum bir oyun. bu versiyonu oynamak için sabırsızlanıyorum...

Ben sorunlarımı hallettim baya bi uğraştan sonra =) ancak oyunu beğenmedim açıkçası..kontrolleri falan acaip zor ya aracta bi tam gaz bide fren sistemi var sanki sağa sola dönmüyo =D belki gamepadlere göre tasarlanmıştır ama klavye ile hiç keyif almadım boşa uğraştım dedim yani =)

ya dayı bende 1gb ram var intel pentium(R) D 2.80GHz işlemci var GeForce 6200 turbo cacha 512 mb ekran kartı var indirdim ama oynamıyo.srun nerde acaba

Vay vay vay super konu helal olsun kardesım ... emegıne saGlIK ...

Ben sorunlarımı hallettim baya bi uğraştan sonra =) ancak oyunu beğenmedim açıkçası..kontrolleri falan acaip zor ya aracta bi tam gaz bide fren sistemi var sanki sağa sola dönmüyo =D belki gamepadlere göre tasarlanmıştır ama klavye ile hiç keyif almadım boşa uğraştım dedim yani =)

dai aynı hata bende vardı windows çalışmayı durdurdu gibi bişi yazıyo nası düzelliğini anlatırsan sevinirim

Geri