Windows 7 Türkçe 32 Bit 64 Bit Orjinal Türkçe - 29.08.2009 MSDN

valla bence loader kullan onlar daha etkiliymiş..

tekrar tekrar ellerin dert görmesin 64 biti sorunsuz kullanıyorum teşekkürler :)

arkadaslar crackı nezaman yapıyoruz.yapmazsak ne olur???

crack yapmazsan 30 günün sonunda windowsu kullanamazsın ;)

tesekkurler yukledım kurdum crakledım.ama acılırken ekranda ılk once win7 ve win7 loader.exe diye bısey gelıyor. ben onu seciyorum crakledikten sonra , direk acılıca o ekran gelmese normal başlasa windows olmazmı??bunun ıcın bişey yapabilirmiyim? sorunsuz kurulum yaptım.

çok teşekkürler
benim sorum biraz farklı olucak şimdi win7 64 bit kuracağım fakat photoshop ve benzeri programlarda çalışmaktayım her hangi bir sorun yaşar mıyım? yani sürümden dolayı programlar hata verir mi ?

Büyük Emek Harcamışsın €line Beline SağLık

Retaili cracklarken slıic gbi şeylere bakmıyor sanırsam oem'e göre daha iyi crack oluyor diye biliyorum

Yüklemeyi yaptım herşey güzel ama tek bir sıkıntı var
Yüklemeden önce laptopta XP yüklüydü ve C, D, F şeklinde bölünmüştü hard disk.
XP C bölümünde yüklüydü. Bende Win / yi C ye kurdum ama D sürücüsü gözükmüyor. Silinmemiş ama gözükmüyor.
İçinde 10 GB lik veri var nasıl gösterebilirim o bölümü Windows 7 ye veya o verileri nasıl kurtarabilirim?

Yüklemeyi yaptım herşey güzel ama tek bir sıkıntı var
Yüklemeden önce laptopta XP yüklüydü ve C, D, F şeklinde bölünmüştü hard disk.
XP C bölümünde yüklüydü. Bende Win / yi C ye kurdum ama D sürücüsü gözükmüyor. Silinmemiş ama gözükmüyor.
İçinde 10 GB lik veri var nasıl gösterebilirim o bölümü Windows 7 ye veya o verileri nasıl kurtarabilirim?

64 bit yüklediysen görmemesi doğal forumda birininde böyle bir sıkıntısı olmuştu bi araştır orda çözüm bulmuşlardı sanırım

Hallettim :durdurun
Disk yönetimi bölümünü açtım ve buradan isim atadım bölüme oldu.
Windows 7 yüklemede isim atamadığından sorun oldu sanıyorum.

hadi hayırlı olsun sevindim :)

emeğine sağlık kardeş ama nedense bende dvd boot etmiyor?

kardeş öncelikle eline sağlık güzel paylaşım
ben 64 bit indiriyom 6. parttayım
rapit ile netlog linkleri birbiriyle uyumlumu
yani bi ondan bi diğerinden indrimek için
malum premium kullanmıyorum o yüzden beklemem gerkiyo
yardımcı olursan sevinirim
teşekkürler

kardeş emeğine sağlık önce indirdim sonra kurdum sonra crackledim denedim sorunsuz çalışıyor mesajımı yazdım teşekkürümü ettim .bende vardı yapamayanlar için denedim sorunsuz notebook da bile sorun yaşamıyor klavyene sağlık
dip not : crackte sorun yaşıyan arkadaşlar crack yapmadan önce mutlaka internet bağlantısı olmamasına dikkat etsinler hatta kurulum esnasında bile çıkarsınlar.kolay gelsin

Geri